Adelina Pestritu vorbeste despre impacarea cu Liviu Varciu: 'Este marea mea iubire'

Adelina Pestritu vorbeste despre impacarea cu Liviu Varciu: 'Este marea mea iubire'
  calendar_month        
Adelina Pestritu si Liviu Varciu au divortat in 2010 dar o eventuala impacare e din ce mai aproape.

Desi acum sunt doar prieteni, cei doi nu pot sta prea mult departe unul de celalalt: vorbesc aproape zilnic la telefon, s-au sarutat de Revelion si nici unul nu spune `nu` categoric impacarii.

Am renuntat sa-mi fac planuri, pentru ca intotdeauna m-am inecat ca tiganul la mal. (...) N-am de unde sa stiu daca exista sanse de impacare cu Liviu. Deocamdata noi suntem prieteni, e o relatie normala, frumoasa, daca are nevoie de mine poate sa ma sune la orice ora din noapte si il voi ajuta, si cred ca si invers e valabil. Daca iti impui anumite lucruri, cred ca merge sa transformi o mare iubire intr-o prietenie.

Nu vreau sa ma mai ia gura pe dinainte, el este un om important in viata mea, este marea mea iubire, tocmai de asta m-am si casatorit cu el. Odata ce faci pasul asta important, nu il faci chiar cu oricine. (...) Amandoi suntem dificili si fortele de acelasi fel se resping. Suntem incapatanati, orgoliosi, numai lucrurile rele se aseamana
, a spus Adelina invitata la o emisiune TV.

Prezentatoarea de la Kanal D isi aminteste cu drag clipele petrecute alaturi de Liviu:

Am foarte multe amintiri frumoase cu el, dar cea mai frumoasa e cea din fata altarului. Am fotografiile de la nunta, si bunica mea le are. De Craciun, cand am fost sa taiem porcul, avea un tablou pe perete cu mine si cu Liviu din ziua nuntii. Toata familia mea l-a iubit pe Liviu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

12345
  • person

    "sory"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right