Anda Adam a fost ceruta in casatorie in timpul unui concert

Anda Adam a fost ceruta in casatorie in timpul unui concert
  calendar_month        
Despartita de curamd de Victor Slav, Anda Adam a fost vazuta tot mai des in compania altor barbati.

Cu toate acestea, ea declara ca nu se lasa prada flirtului atat de usor si este hotarata sa primeasca in viata ei numai barbatul perfect.


Invitata la Kiss Fm in cadrul campaniei Kiss4Love, Anda Adam le-a povestit ascultatorilor ca a fost ceruta in casatorie chiar in timpul unui concert:

La un concert, am intins mana de pe scena spre fani si in acel moment unul dintre ei m-a apucat de mana si mi-a pus un inel pe deget. L-am lasat pe mana restul concertului, dar la sfarsit l-am returnat si el mi-a zis: `Chiar nu glumesc. Vrei sa te casatoresti cu mine? Eu as vrea sa fiu tatal copiilor tai!`. Era pus pe fapte mari si mi s-a parut o declaratie destul de inedita si de socanta in acelasi timp. A fost funny.

Cat despre ce inseamna dragostea pentru ea, Anda a marturisit ca o asociaza cu un mar rosu, fructul oprit:

Avand in vedere ca ma cheama Adam, nu pot sa asociez dragostea decat cu un mar rosu. Fructul interzis - despre asta este vorba in dragoste. Asta e definitia dragostei: ce nu poti sa ai iti doresti si mai mult.

Cantareata are deja o lista cu calitatile pe care si le doreste la un barbat:

Sa fie destept in primul rand, altfel n-are nicio sansa sa ma cucereasca. Sa fie o persoana pozitiva, vesela, care sa ma faca sa rad, sa aiba simtul umorului. Iar in al treilea rand sa fie cineva care sa inteleaga modul meu de viata, pentru ca altfel n-are cum sa mearga o relatie. Trebuie sa fie cineva care vede lucrurile asa cum le vad si eu si intelege faptul ca sunt artist si ca artistii au un mod de viata mai haotic si ma accepta asa cum sunt, a declarat Anda Adam.

Recomandari