Andreea Marin mai are doi copii, in Niger si China! Ce se va intampla cu ei in cazul divortului?

Andreea Marin mai are doi copii, in Niger si China! Ce se va intampla cu ei in cazul divortului?
  calendar_month        
La scurt timp dupa ce s-a nascut Ana Violeta, Andreea Marin a decis sa-si mareasca familia cu inca doi copii, adoptati la distanta, in China si Niger.

Proiectele caritale in care s-a implicat de-a lungul timpului au purtat-o pe Andreea Marin in unele din cele mai sarace tari ale lumii, unde oamenii se afla la limita saraciei si unde copiii abia isi pot permite sa se gandeasca la viitor. Impresionata de micutii din tarile africane, Andreea a infiat o fetita din Niger. La scurt timp familia ei s-a marit cu inca un baietel, de data asta din China.

Copilul poate sa traiasca in tara lui, dar sa aiba o familie care sa il protejeze, care sa investeasca permanent in educatia si in sanatatea lui. Am aflat de existenta acestui tip de adoptiune cu totul intamplator. E benefic pentru cel mic sa nu-l rupi de cultura si de lumea in care s-a nascut, dar ii dai o sansa la o viata mai buna, declara Andreea imediat dupa ce a adoptat-o pe Mariama.

Imediat dupa ce s-a finalizat adoptia micutei, atunci in varsta de 9 ani, vedeta a mai infiat un copil nevoias, de data aceasta din China.

Adoptia la distanta nu inseamna sa iei un copil o data pe saptamana acasa, ci sa ai grija de el consecvent, cel putin pana la 18 ani, sa te implici in educatia lui, sa te implici si sufleteste. Se numeste adoptie la distanta tocmai pentru ca acel copil nu iti este la indemana, nu e langa tine ci traieste intr-o alta tara, intr-un alt colt al lumii, mai spunea vedeta.

Astfel, acest tip de adoptie nu afecteaza cu nimic situatia copilului in cazul divortului parintilor. Acesti copii traiesc deja in sanul unei familii si al unei comunitati si vor putea fi in continuare intretinuti, ca si pana acum, de cei ce s-au oferit a fi parintii lor adoptivi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

castiga un venit suplimentar
  • person

    "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right