Andreea Marin: 'Nu sunt femeia perfecta!' Declaratiile vedetei dupa divortul de Stefan Banica Junior

Andreea Marin: 'Nu sunt femeia perfecta!' Declaratiile vedetei dupa divortul de Stefan Banica Junior
  calendar_month   update 19 Mar 2013, ora: 10:10   photo_cameraAndreea Marin     person Andreea Marin
Desi Andreea Marin este un model pentru foarte multe femei de la noi din tara, ea marturiseste ca este o femeie normala, cu defecte, insa care se respecta si are pretentia sa fie respectata.

Fosta sotie a lui Stefan Banica Junior a marturisit ca incearca sa fie o mama cat mai buna, insa apropierea de fiica ei nu o impiedica sa fie si severa, atunci cand este cazul.

"Nu sunt femeia perfecta si nu am un manual de utilizare pentru noi, ca femei, dar, cu siguranta, trebuie sa intelegem ca meritam sa ne respectam pe noi ca sa putem fi respectate de altii. E, din pacate, o lectie pe care femeile de la noi nu o cunosc sau nu o aplica si atunci se mira de ce nu primesc, la randul lor, apreciere, iubire, respect. Pentru ca daca te asezi tu insati pe o treapta inferioara, in fiecare zi, emiti semnalul ca meriti asta. Si atunci, pana si copiii tai ajung sa nu te respecte. O fac pentru ca tu le-ai aratat ca asta vrei", a declarat Andreea Marin pentru viata-libera.ro.

"O mama e o mama. Dedicata trup si suflet, capabila de sacrificii, uneori, dar si capabila de severitate, atunci cand situatia o cere. Pentru ca trebuie sa ai autoritate in fata copilului tau. Nu sunt de parere ca bataia e rupta din rai. Mi se pare chiar ca aceasta vorba e o scuza imperfecta pentru gesturi pe care unii parinti le fac pentru ca nu sunt, ei insisi, destul de educati, in stare sa le explice cu vorbe bune copiilor lor ce e in regula si ce nu, in viata asta. Pe de alta parte, insa, nu-i poti fi copilului tau doar prieten. Parintele nu e egal cu un prieten. Parintele trebuie sa aiba si autoritate in fata copilului sau, iar autoritatea o capeti fiind, tu insuti, un exemplu pentru copilul tau", a adaugat ea.

In ceea ce priveste experienta de dupa divort, Andreea a spus ca viata ei nu difera cu nimic acum fata de atunci cand era casatorita.

"Viata noastra n-ar trebui sa se imparta in: inainte si dupa divort. Viata noastra ar trebui sa se imparta in: inainte nu stiam ce merit si acum am invatat ca pot mai mult. Despre asta e vorba. E vorba, din nou, despre respectul pe care ni-l acordam noua insine si despre increderea ca meritam mai mult in viata. si de ce sa nu luam de la viata darurile care ni se cuvin - fireste daca demonstram ca le meritam. si daca, la un moment dat, ceea ce daruiesti unui om nu e de-ajuns pentru ca relatia sa mearga bine, si consideri ca e inechitabila cumva, eu cred ca e bine sa ai maturitatea sa vorbesti despre asta, sa incerci tot ce e posibil sa salvezi ce e de salvat, sau sa traiesti echilibrat si civilizat mai departe, intr-o relatie la distanta cu acea persoana, care poate fi mai mult decat fostul tau companion, poate fi tatal copilului sau al copiilor tai. in cazul nostru, lucrurile decurg foarte civilizat. Mi-as dori ca asta sa se intample in cat mai multe cazuri", a marturisit vedeta de televiziune.
Recomandari