Bahmuteanca nu se va alege cu nimic in urma divortului de Prigoana

Bahmuteanca nu se va alege cu nimic in urma divortului de Prigoana
  calendar_month        
Bahmuteanca nu se va alege cu nimic in urma divortului de Prigoana.

Afaceristul a avut grija sa-si puna averea la adapost inca de pe vremea casniciei.


Toate fostele sotii de milionari au primit la divort averi impresionate. Nu va fi si cazul Adrianei Bahmuteanu. Chiar daca sotul ei, Silviu Prigoana, este un om instarit, acesta a avut grija sa-si puna la adapost bunurile.

Potrivit declaratiei sale de avere, publicate pe site-ul Camerei Deputatilor, afaceristul detine pe numele lui doua case, doua apartamente si o locuinta in Voluntari, alte trei case si un apartament in Gherla, orasul lui natal, terenuri, masini si obiecte de colectie de sute de mii AAA¢AAAAAAAA. In urma divortului insa, Bahmuteanca nu va primi nimic din toata aceasta avere impresionanta.

Ce bunuri comune? Acele cladiri si locuinte au fost luate inainte sa fim impreuna, a declarat ieri Silviu Prigoana. Cat despre averea dobandita in timpul casniciei, Prigoana si-a trecut toate firmele prospere pe numele fiului sau, Honorius, iar proprietatile le-a cumparat pe firma.

Astfel ca, dupa divort, Adriana Bahmuteanu se va alege doar cu pensia alimentara alocata celor doi copii, Eduard (2 ani) si Maximus (5 ani) care va fi calculata din venitul oficial declarat de Prigoana, de 1000 de euro.

La inceputul lui august 2012, in urma unei dispute incrancenate cu sotul sau, Adriana Bahmuteanu a parasit domiciliul conjugal impreuna cu cei doi copii ai cuplului. La scurt timp dupa aceasta, Silviu Prigoana a intentat divort.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...................................................................................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right