Despartiri mondene: cine le-a consolat pe vedete dupa ce au fost parasite

Despartiri mondene: cine le-a consolat pe vedete dupa ce au fost parasite
  calendar_month        
Despartirile mondene le determina sa vedete sa verse lacrimi si sa suspine profund dupa partenerii lor.

Din fericire, intotdeauna se gaseste o persoana care le sare in ajutor in momentele dificile.

Afla in bratele cui s-au consolat vedetele dupa despartire si cine le-a oferit un umar pe care sa planga.

93287.jpg


Andreea Mantea
Andreea Mantea s-a despartit de Stefan Stan saptamana trecuta si a plans dupa el in direct, doar doar l-ar putea face sa isi schimbe decizia si sa fie din nou impreuna cu ea. La doar doua zile dupa despartire, Andreea Mantea a fost consolata de Liviu Varciu, bunul ei prieten. Acesta i-a spus ca este urata cand plange si chiar s-a oferit sa o consoleze acasa la ea.

"Esti o femeie frumoasa si sexy, eu te caut de 11 ani. Te asteptam la cotitura. Te pun sa plangi pe umarul meu si uite cum incep eu sa te pup", i-a spus Liviu Andreei Mantea.

Cei doi se cunosc de multi ani si chiar au avut o tentativa de relatie, insa Liviu a considerat ca mai bine raman doar prieteni.93285.jpg


Daniela Crudu
Daniela Crudu a trecut prin momente dificile de fiecare data cand s-a despartit de iubitul ei, Mihai Costea. Din fericire, a avut mereu o prietena buna care a ajutat-o sa treaca peste dramele sentimentale.

Este vorba despre Bianca Dragusanu, cea alaturi de care Daniela a "asistat" emisiunea "Un Show Pacatos". Cele doua sunt prietene la catarama si s-au consolat una pe cealalta atunci cand au fost implicate in scandaluri.93286.jpg


Adrian Cristea
Adrian Cristea s-a despartit de mai multe ori de Bianca Dragusanu si de fiecare data si-a gasit consolarea in bratele altor femei. La inceputul lui 2012, Bianca declara raspicat ca s-a despartit definitiv de printul ei.

Imediat dupa despartire, in presa au aparut zvonuri conform carora Adrian Cristea ar fi fost consolat de Elena Gherase, o tanara sexy, singura si disponibila.

Relatia lor, daca a existat, a durat foarte putin, deoarece Bianca l-a iertat pe Adi si s-a impacat cu el. Ulterior, roscata a anuntat ca relatia ei cu fotbalistul s-a incheiat si ca nu exista cale de impacare.93288.jpg


Teo Trandafir
Dupa divortul de Constantin Iosef, Teo a fost consolata de o armata de prieteni, printre care se numara si nasa ei de nununie, Claudia Dediu. Teo si Claudia sunt prietene foarte bune si se cunosc de mai bine de 10 ani.

Mai mult, Teo a fost cea care a ajutat-o pe Claudia sa il cunoasca pe actualul ei sot, Romeo Dediu, membru al trupei Holograf.

In momentele dificile de dupa divort, Claudia a fost mereu alaturi de Teo si a consolat-o, in speranta ca vedeta TV va avea o stare de spirit mai buna.93289.jpg


Laura Cosoi
Dupa despartirea de Smiley, din vara anului trecut, Laura Cosoi a fost consolata de familia ei.

Apropiatii Laurei au incercat sa o ajute sa treaca mai usor peste dureroasa despartire, iar sora ei chiar s-a oferit sa vina la Bucuresti pentru a-i fi aproape.

La cateva luni dupa despartire, Laura Cosoi si-a gasit un nou iubit, in persoana lui Cosmin Curticapean, semn ca nu a transformat despartirea de Smiley intr-o tragedie.

63395.jpg


Anna Lesko
In 2010, Anna Lesko s-a despartit ei iubitul ei de la acea vreme, Liviu Moreanu. Pentru a o ajuta sa treaca mai usor peste despartire, impresarul Annei, Radu Croza, s-a oferit sa o consoleze.

Drept rasplata, Anna Lesko i-a oferit un cadou exclusivist, in valoare de 1500 de lire sterline. Este vorba despre un disc rar, semnat Elton John.

Relatia Annei cu Radu Groza s-a deteriorat rapid dupa acest moment, deoarece impresarul nu i-a dat banii pe care artista ii merita de pe urma unui contract.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Little shoes
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right