Detalii pe care nu le stiai despre evenimentul organizat de Moni si Mr. Pink in Beverly Hills!

Detalii pe care nu le stiai despre evenimentul organizat de Moni si Mr. Pink in Beverly Hills!
  calendar_month        
Evenimentul pe care Monica Gabor il organizeaza impreuna cu iubitul sau, Mr Pink in Beverly Hills se preconizeaza a fi unul de mare anvergura. Reporterii de la CANCAN au intrat in posesia unei invitatii de la petrecere si au descoperit care sunt vedetele care vor fi invitate sa calce pe covorul... roz.

Numaratoarea inversa a inceput. Doua zile ne mai despart de evenimentul organizat de Moni si Mr.Pink cu ocazia lansarii celebrei bauturi energizante. Locatia aleasa pentru desfasurarea petrecerii este luxosul hotel Regent Beverly Wilshire. La intrare, invitatii vor pasi pe un covor roz, special comandat pentru eveniment.

Monica si Mr. Pink sunt napaditi de emotii si asteapta cu multa nerabdare inceperea petrecerii care va avea loc joi seara la ora 19.30, la Regent Beverly Wilshire Hotel. Nume grele de la Hollywood, oameni de afaceri si sportivi se gasesc pe lista de invitati.

In invitatia oficiala apar nume precum cei treci copii ai lui Michael Jackson, staruri precum: Larry King, Lindsay Lohan, Anna Hendrick, Cindy Crawford, David Arquette, Paula Abdul, rapper-ul Game, Mario Lopez, fotomodelul si actrita Kimora Lee Simmons si actrita Audrina Patridge.

Dar lista nu se incheie aici. Pe langa personalitatile enumerate mai sus, la eveniment mai sunt asteptati si numerosi milionari si oameni de afaceri, reprezentanti ai multor hoteluri de lux, dar si sportivi, printre care celebritati din NBA.

Tuturor invitatilor li s-au promis foarte multe surprize.

59575.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

din umbre
  • person

    "viata e o lupta ..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right