Don Juan de Romania: 5 barbati care nu s-au lasat cumintiti de femei

Don Juan de Romania: 5 barbati care nu s-au lasat cumintiti de femei
  calendar_month        
Viata de burlac este o atractie mare pentru multi barbati faimosi, iar unii merita cu adevarat titlul de Don Juan pe baza numeroaselor cuceriri.

Iata 5 barbati care nu s-au lasat cumintiti de femei, nu definitiv.


Care crezi ca este cel mai dorit burlac dintre cei 5 barbati care nu pot fi tinuti pentru multa vreme langa o singura femeie?

Autor: Iulia Anghel

93124.jpg


Stefan Banica
Chiar daca artistul a reusit sa fie complet fidel Andreei Marin in timpul casniciei lor de 7 ani, aventurile sale mai vechi arata ca mariajul cu realizatoarea TV a fost mai degraba o exceptie pentru Stefan Banica.

Profitand de notorietatea seriei de filme Liceenii si mai tarziu de cariera sa muzicala, Stefan Banica s-a bucurat din plin de atentia fanelor.

Scurta casatorie cu Mihaela Radulescu s-a incheiat cu acuzatii de infidelitate la doar cateva luni dupa nunta. Cand a devenit prima oara tata, Stefan Banica si-a luat in serios responsabilitatile, dar nu a format prea mult timp un cuplu alaturi de Camelia Constantinescu.

Divortat la 45 de ani, Stefan Banica este in continuare un barbat dorit de multe femei, dar mai este oare interesat de relatii pasagere?93125.jpg


Dan Bittman
Dupa ce a avut multe iubite, inclusiv pe Mihaela Radulescu, Dan Bittman a inceput relatia cu Liliana Stefan, care ii este alaturi de 21 de ani si i-a nascut cei trei baieti.

O serie de scandaluri recente au demonstrat insa ca nu poti fi iubita unui "rock star" daca te deranjeaza infidelitatile.

In 2012, Dan Bittman parea hotarat sa se casatoreasca cu Liliana, dar scandalurile legate de aventurile sexuale ale mai multor membri Holograf aflati in turneu au umbrit rapid orice astfel de plan.63349.jpg


Ilie Nastase
Pe vremea cand era un star international datorita rezultatelor remarcabile in tenis, Ilie Nastase a fost alaturi de multe femei frumoase.

Printre cuceririle tenismenului s-au numarat cantareata Diana Ross, iar revista Maxim l-a plasat pe locul 6 in topul "Legendelor sexuale in viata", atribuindu-i povesti de dragoste sau nopti fierbinti cu peste 2500 de femei.

Ilie Nastase parea decis sa devina familist odata cu mariajul alaturi de Amalia Nastase, dar cei doi au divortat dupa 6 ani. Cea mai noua iubita a lui Ilie Nastase, Briggite Sfat, nu va fi probabil nici ultima.93126.jpg


Liviu Varciu
Succesul trupei L.A. i-a permis lui Liviu Varciu sa isi aleaga cele mai sexy fane pentru aventuri pasagere. Inainte sa devina actor, Liviu Varciu a avut un copil cu o iubita pe care nu a luat-o de nevasta, apoi a trait povestea de iubire complicata cu Adelina Pestritu.

In viata sentimentala, Liviu regreta faptul ca nu a monetizat relatiile sale sexuale cu numeroase femei dornice de faima.

"Am fost un promoter prost, nu am luat bani. Cand ieseam cu ele in oras, trebuia sa le zic: `Vrei sa te culci cu mine? Contractul. Ai voie asa, asa, asa, 15% din veniturile pe care o sa le obtii dupa culcatul asta`. Nu m-a dus capul, acum m-am oprit", a descris Varciu perioada sa de Don Juan.

93127.jpg


Catalin Botezatu
Cariera de fotomodel i-a permis lui Catalin Botezatu sa cucereasca numeroase femei, iar designerul a declarat in repetate randuri ca multe dintre ele au fost casatorite.

Printre cuceririle lui s-a numarat si Tania Budi, nora ideala in viziunea mamei lui Bote. Relatia cu Bianca Dragusanu i-a adus mai multa notorietate lui Catalin Botezatu, iar designerul nu duce niciodata lipsa de tinere dornice sa devina la fel de faimoase ca Bianca.

Daca are parte de sex la discretie, ce motiv ar putea avea Bote sa renunte la viata de Don Juan?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Comunicarea in proiecte pe fonduri europene
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right