Filmele lui Sergiu Nicolaescu vor rula gratuit in cinematografe. Afla unde si cand

Filmele lui Sergiu Nicolaescu vor rula gratuit in cinematografe. Afla unde si cand
  calendar_month        
Filmele aA€ADaciiaA€At, aA€ARevansaaA€At, aA€ANemuritoriiaA€At si aA€AUltimul cartusaA€At semnate de Sergiu Nicolaescu vor rula gratuit vineri noaptea la cinema Patria din Bucuresti si la cinematigraful aA€ASergiu NicolaescuaA€At (fost Victoria) din Targu-Jiu.

Regizorul, scenaristul, actirul si producatorul de film Sergiu Nicolaescu a incetat din viata in aceasta dimineata, la varsta de 82 de ani. Maestruls-a internat in spitalul Elias de 26 decembrie acuzand dureri stomacale. A fost diagnosticat cu peritonita, dublata insa de complicatii cardiace si pulmonare severe ce au cauzat moartea regizorului.

In onoarea maestrului, vineri intre orele 22:00 si 05:00 filmele aA€ADaciiaA€At, aA€ARevansaaA€At, aA€ANemuritoriiaA€At si aA€AUltimul cartusaA€Atvor putea fi vizionate gratuit de publicul larg in cinematografele amintite, pentru a-l comemora pe cel ce timp de mai bine de 50 de ani s-a identificat cu filmul romanesc.

Pe 6 decembrie 2012 Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al orasului Targu-Jiu si tot atunci a fost inaugurat cinematograful ce acum ii poarta numele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

In asteptarea Craciunului
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right