FOTO: Anda Adam si Victor Slav s-au despartit! Cele mai frumoase momente din viata cuplului!

FOTO: Anda Adam si Victor Slav s-au despartit! Cele mai frumoase momente din viata cuplului!
  calendar_month        
Au fost aproape 6 ani impreuna, nu si-au ascuns niciun moment dragostea, iar astazi vestea ca cei doi s-au despartit ia prin suprindere pe toata lumea.

Victor Slav si Anda Adam isi spun "oficial" adio, asta dupa ce cateva zvonuri privind neintelegerile dintre ei, aparusera de ceva vreme in presa.

Victor Slav este unul dintre cei mai ravniti barbati de la noi. A pozat mereu in baiatul cuminte, dar cu muschi, usor timd, dar si masculin in egala masura.

Cu toate acestea, Anda Adam nu a pus niciodata pe locul doi cariera sa muzicala, chiar daca avea alaturi un barbat pe care orice femeie si l-ar dori.

Sambata noaptea paparazzi l-au surprins pe Victor in timp ce isi muta bagajele din locuinta pe care o impartea cu Anda, iar azi dimineata a venit si anuntul oficial: Victor Slav si Anda Adam au decis sa se desparta. Cei doi au luat aceasta decizie de comun acord si sunt hotarati sa mearga pe drumuri separate in viata. Ambii sunt de parere ca aceasta este cea mai buna solutie si sunt convinsi ca in ciuda despartirii, vor ramane in relatii de prietenie".

Anda a confirmat si ea despartirea printr-o declaratie scurta, iar Victor si-a "savurat" prima dimineata de libertatea alaturi de prietenii de pe Facebook.

Prima data, simpaticul prezentator Meteo, a postat o poza cu un mic dejun compus doar din fructe, iar apoi o fotografie cu un mesaj destul sugestiv: "Uneori trebuie sa te ridici singur si sa mergi mai departe...".

In cei sase ani cat au fost impreuna, cei doi nu au iesit in presa cu scandaluri. Si nici prea multe rautati nu s-au scris despre ei. Si-au impartit viata intre concerte, proiecte, aparitii TV si vacante exotice.

Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu Anda si Victor:

92825.jpg92827.jpg92824.jpg63270.jpg92826.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Primul post
  • person

    "nimic nu va schimba dragostea ce-ti port!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right