FOTO: Lora intr-o ipostaza sexy si provocatoare in vacanta!

FOTO: Lora intr-o ipostaza sexy si provocatoare in vacanta!
  calendar_month        
Lora Petrescu a ales sa-si petreaca in acest an vacanta departe de meleagurile patriei nostre si a plecat in America impreuna cu sotul si cativa prieteni.

Desi se afla departe de fani, Lora le demonstreaza acestora ca nu i-a uitat si are grija sa ii tina la curent cu toate experientele inedite pe care le traieste, dar si cu imagini provocatoare pe care le posteaza pe reteaua de socializare Facebook.

Artista a fost impresionata de cele vazute in timp ce a vizitat Marele Canion al fluviului Colorado, din Arizona, celebrul bulevard Walk of Fame si multe alte atractii turistice.

Pentru ca este fericita si incantata de experienta traita in Statele Unite, vedeta a postat pe Facebook o imagine ce o infatisaza intr-o ipostaza sexy, in costum de baie, in fata unui semineu. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Azi noapte am facut ture de la piscina aburinda, la semineu. E frig afara noaptea in L.A, dar nu se simte cand apa este fierbinte. Este prima data cand experimentez aceasta senzatie si sper sa nu fie ultima. :) Va imbratisez cu drag".

59868.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stalp
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right