Foto vedete: Iti mai amintesti cum aratau trupele de baieti din anii '90?

Foto vedete: Iti mai amintesti cum aratau trupele de baieti din anii '90?
  calendar_month        
Aveau parul bine acoperit cu gel lucios, bluze din plasa, suvite oxigenate si cercei in ureche.

Cam asa aratau cantaretii din trupele de baieti din anii '90, fidel construite dupa modelul faimoaselor formatii de peste hotare, precum Backstreet Boys sau 'N Sync.

Probabil ca astazi ar face publicul feminin sa bufneasca in ras, daca ar urca pe scena cu look-ul atat de trendy prin anii '90: tunsoare castron cu carare pe mijloc sau suvite crete, decolorate cu perogen. In urma cu un deceniu, insa, faceau furori in peisajul muzical romanesc.

Tu iti mai amintesti cum aratau trupele de baieti pe atunci?

Autor: Adelina Dobrin

94523.jpg

1. Axxa
Infiintata in anul 1999 si condusa de Dinu Maxer, trupa Axxa a reusit sa se mentina in top pana prin anul 2004, cand flagelul muzicii dance a inceput sa se ofileasca.

Totusi, vreme de 5 ani, fostul iubit al Nicoletei Luciu si colegii sai de trupa au incantat domnitele cu versuri romantice despre marea albastra si despartiri dureroase.

Mihai Onila, un alt membru Axxa, a aparut recent in presa cu stirea ca se ocupa, mai nou, de vindecarea semenilor prin puterile paranormale pe care le-a descoperit la el insusi in urma cu 14 ani.94525.jpg

2. Elgi
"Esti ca o vipera/M-ai otravit prea mult". Cam asa suna refrenul piesei pentru care trupa Elgi a filmat si un videoclip plin de dramatism.

Cei doi componenti ai formatiei care frangea inimi prin anii '90, in apogeul dance-ului romanesc, strangeau indurerati din pumni cantand despre tradarea in dragoste.

Sigur ca look-ul lor respecta intocmai modelul frezei de tip "Nick Carter" de la Backstreet Boys.64377.jpg

3. Non-Stop
Iti mai amintesti de Jimmy, misteriosul domn chel care iubeste fetitele in bikini? Era protagonistul piesei cu acelasi nume, hit care i-a facut faimosi pe cei 3 baieti veseli din trupa Non-Stop.

Unul brunet, altul blond si altul suvitat cu perogen, membrii formatiei cunoscute acum peste un deceniu incantau fanele cu tinutele lor in nuante vesele si tricourile indecent de mulate pe trup.94526.jpg

4. Stigma
In 1999, Emanuel infiinta o trupa de succes alaturi de Cornel Sorian, intitulata Stigma.

Timp de 4 ani, cei doi baieti sensibili, unul brunet ca abanosul, celalalt blond si cu aer de Leonardo di Caprio, au rupt gura targului cu hituri precum "Bye Bye", "Toata iarna impreuna" sau "Jumatate tu, jumatate eu".94524.jpg

5. K1
"Fata verde cu parul padure", care prin 1998 domina topurile muzicale, este piesa care i-a facut celebri pe cei de la K1. Vreme de 2 ani, 3 baieti barbosi si pletosi (Radu, Mircea si Dany) au impresionat publicul cu aparitiile lor excentrice, din care nu lipseau piesele vestimentare inspirate din folclor.

In prezent, Radu Fornea, liderul trupei K1, activeaza in lumea muzicala in spatele scenei, fiind si cel care i-a facilitat artistei autohtone Daryela colaborarea cu Timbaland, producatorul american faimos.94522.jpg6. N5
Trupa N5 este replica romaneasca a faimosilor Backstreet Boys, atat ca stil muzical, cat si ca look, vestimentatie si conceptul spectacolelor.

Cinci flacai, unul si unul, faceau si coveruri dupa melodiile de top cantate de Nick Carter si aveau, fiecare, trasaturi comune cu idolii lor din SUA.

Piesa "Un sarut" a fost cea care a iesit cel mai mult in evidenta pe vremea in care N5 era un nume cunoscut in showbizul din Romania.

Recomandari