Gabriela Cristea, amintiri din copilaria chinuita: `Am muncit mult, mancam paine cu zahar`

Gabriela Cristea, amintiri din copilaria chinuita: `Am muncit mult, mancam paine cu zahar`
  calendar_month        
Gabriela Cristea s-a nascut in Calarasi intr-o familie saraca si mereu si-a dorit sa ajunga cineva.

A inceput sa lucreze in televiziune la inceputul anilor `90, in 2000 a pozat in Playboy si de atunci a atras barbatii cu bani ca un magnet. In 2008, ea s-a castorit cu omul de afaceri Mircea Toader dar viata buna pe care o are acum nu poate sterge amintirile unei copilarii chinuite.

Recent, Gabriela si-a amintit de anii copilariei cu multe lipsuri si in care a fost nevoita sa munceasca pe branci: Copiii sunt o specie foarte sensibila! Din pacate, ei sunt proiectia parintilor si ceea ce vad acasa aia fac. Nu am avut o copilarie trista, dar am muncit mult. Am fost alt tip de generatie si parintii nostri nu sunt de condamnat, asa erau vremurile atunci.

Noi bateam mingea pe maidan, veneam seara acasa si ne frecau de praf cu peria de sarma. Imi aduc aminte ca luam o bucata de paine, puneam un colt de branza sau mancam paine cu zahar.
a povestit Gabriela Cristea, pentru ziarul Ring.

Gabriela a mai marturisit si ca isi doreste multi copii pe care ar vrea sa-i invete ce inseamna valoarea banului insa nu are timp pentru asta:

Imi doresc tare mult un copil, dar nu a fost sa fie! As vrea o armata, dar sa-i faca altcineva. N-am o problema cu cresterea, nu e vorba de partea financiara, ci de timp. Copilul meu ar creste langa mine si l-as aduce in locul in care muncesc, sa vada ce fac, sa vada cum se castiga banii, sa aprecieze munca.

Gabriela Cristea in mijlocul unui scandal monstruos! Vedeta da in judecata postul Acasa tv pentru linsaj mediatic!

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

....'''''''''''
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right