Ieri o blonda angelica, azi o bruneta deformata. Vezi aici despre ce vedeta este vorba

Ieri o blonda angelica, azi o bruneta deformata. Vezi aici despre ce vedeta este vorba
  calendar_month       web kanald.ro  
Tanara este o vedeta cunoscuta in Marea Britanie si nu numai, ea remarcandu-se printr-un reality show care a avut un impact destul de mare la public.

Chloe Sims s-a hotarat ca la 23 de ani sa renunte la frumusetea naturala si a inceput sa faca tot felul de schimbari la ea, motivul fiind ca nu mai este multumita de modul in care arata.

Fanii reality show-ului au inceput sa-i trimita mesaje prin care ii spuneau ca nu arata deloc bine cu operatiile estetice si o rugau sa inceteze, insa Chloe a izbucnit in lacrimi si a declarat ca nu va renunta pana nu va arata asa cum isi doreste.

Motivul pentru care Chloe a dorit sa faca schimbari in viata ei a fost copilul, se pare ca dupa ce a devenit mamica, la doar 23 de ani, i s-a parut ca sanii i s-au lasat si a apelat la implantul cu silicon. Apoi a urmat un implant in fese. A urmat dependenta de implanturi cu botox pentru diminuarea ridurilor si, desigur, o liposuctie. Rezultatele....parca sunt desprinse dintr-un film de groaza....la 30 de ani arata atat de artificial, incat iti vine greu sa crezi ca ar mai vrea sa schimbe ceva la ea. Insa Chloe isi doreste si dinti noi, pentru ca, desigur, ce-i naturali nu-i mai plac.

88667.jpg60108.jpgRecomandari

Newsletter Ele.ro

Planificarea proiectelor pe fonduri europene nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right