Inainte de 8 Martie, barbatii celebri din Romania sunt niste sensibili

Inainte de 8 Martie, barbatii celebri din Romania sunt niste sensibili
  calendar_month        
In apropierea zilei de 8 martie parca toti barbatii celebri din Romania se sensibilizeaza.

Tonul l-au dat Varciu si Botezatu care au cantat in duet la o emisiune TV melodia 'Ti-am dat un inel' a trupei Holograf, dedicand-o tuturor femeilor.

Au urmat declaratii din partea mai multor vedete autohtone, prin care au tinut sa ne demonstreze exact cat de sensibili sunt ei, si cat pretuiesc sexul opus.

Smiley, contrar pseudonimului sau, a recunoscut ca este un sensibil si plange de mule ori, chiar si la filme, desi nu a vrut sa intre in detalii prea intime. Cat despre dragoste, Smiley marturiseste:

Pentru mine e foarte importanta dragostea. Este cel mai important sentiment pe care il avem si atunci cand il avem trebuie sa-l si pastram.

Catalin Botezatu, a marturisit pentru Kanal D ca nu-si doreste de la viata decat sa fie iubit de o femeie care sa aiba aceleasi sentimente puternice ca si el:

Cel mai dulce desert din lume este iubirea. Sunt romantic, nu siropos. Imi doresc sa fiu fericit si iubit pentru ceea ce sunt si sa simt ca cineva tremura in sensul bun al cuvantului cand vorbeste cu mine la telefon, cand ma alinta, cand face dragoste. Cred ca vreau prea mult de la viata, asa ceva nu exista, a mai adaugat Bote.

Puya, eternul 'bad boy', recunoaste ca viata de familie l-a implinit.

Un copil te maturizeaza. Nu stiu daca s-a intamplat si in cazul meu, dar e frumos sa vii acasa si sa te astepte copiii, a declarat el.

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, spune ca are mare grija de sotia lui, insarcinata in 9 luni:

Am grija sa se imbrace adecvat cu vremea de afara, sa se simta bine si uneori ii fac masaj, a spus artistul la Acasa TV.

Recomandari