Monden: 10 vedete despre care putina lume stie ca sunt rude

Monden: 10 vedete despre care putina lume stie ca sunt rude
  calendar_month        
Putina lume stie, dar o serie de vedete din showbiz-ul mioritic au adesea mai multe in comun decat meseria pe care o practica. Rude de sange sau prin alianta, aceste vedete au decis in cele mai multe cazuri sa nu vorbeasca despre verii ori nepotii lor pentru a nu influenta opinia publica.

Cine ar fi crezut, spre exemplu, ca Sorana Darclee Moga nu a beneficiat de sprijinul consistent in cariera al lui Stefan Banica, desi acesta este... varul ei primar?

Iata 10 vedete despre care putina lume stie ca sunt rude!

Autor: D.S.

93229.jpg


1. Sorana si Stefan Banica
Sorana Darclee Moga, fosta componenta a trupei A.S.I.A., este verisoara primara cu Stefan Banica Jr.

Anuntul-bomba a fost facut in urma cu 7 ani, cand cantareata declara ca a preferat sa tina secreta legatura de rudenie dintre ea si Elvis de Romania pentru ca gurile rele sa nu sustina ca el ar fi ajutat-o sa ajunga pe firmamentul stelelor romanesti.

"Am reusit fara ajutorul lui, cu ambitie si talent. Pentru mine, varul meu este o muza de inspiratie, dar am hotarat ca fiecare sa-si vada de treaba lui", declara Sorana la momentul dezvaluirii.63376.jpg


2. Ozana Barabancea si Puya
O legatura putin probabila de rudenie - la urma urmei, ea este soprana, el este hip-hopper - exista si intre Ozana Barabancea si Dragos Gardescu, alias Puya. In 2009, varul juratei emisiunii "Te cunosc de undeva" i-a marturisit acesteia ca Puya eset nepotul sau (de unchi).

In atari conditii, devine clar ca intre Ozana Barabancea si fostul membru al trupei La Familia exista un raport matusa-nepot, chiar daca doar de gradul al doilea.

Desi nu sunt neaparat cei mai buni prieteni, de cand au aflat ca sunt rude, Ozana Barabancea si Puya au devenit mult mai apropiati.93230.jpg


3. Maria Marinescu si Ion Iliescu
Chiar daca intre creatoarea de moda Maria Marinescu si fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, nu exista o legatura propriu-zisa de rudenie, pe cei doi ii uneste o relatie `de suflet` prin simplul fapt ca designerul roman este fata vitrega a lui Mihai Bujor Sion, `copilul de suflet` - numit adesea si `fiul sau adoptiv` - al presedintelui de onoare al PSD.93227.jpg


4. Serban Huidu si Giulia
Despre fostul carcotas Serban Huidu si cantareata Giulia Anghelescu (Huidu) se stie ca sunt cumnati, dat fiind faptul ca artista este casatorita cu Vlad Huidu, fratele lui Serban. Poate mai putin mediatizat, desi la fel de important, este faptul ca Serban Huidu nu este foarte incantat - si nu a fost niciodata - de legatura dintre fratele sau si Giulia.

In urma cu un an, inainte ca Giulia si Vlad Huidu sa faca pasul cel mare si sa devina un cuplu cu acte in regula, presa scria ca fostul carcotas nu agreeaza prezenta cantaretei in vila sa, pentru simplul fapt ca Giulia nu este o "femeie de casa".93228.jpg


5. Serghei Niculescu-Mizil si Oana Niculescu-Mizil
Nonconformistul Serghei Niculescu-Mizil, fiul unuia dintre membrii de varf ai nomenclaturii PCR, Paul Niculesc-Mizil, este nici mai mult, nici mai putin decat unchiul Oanei Mizil.Iubita lui Marian Vanghelie este fiica surorii lui Serghei Mizil, Lidia Niculescu-Mizil, si a mai avut un frate, Razvan, care a murit intr-un accident rutier in 2005.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vulturul
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right