Monden: 5 cupluri care s-au despartit, dar inca mai fac afaceri impreuna

Monden: 5 cupluri care s-au despartit, dar inca mai fac afaceri impreuna
  calendar_month        
Cand vine vorba despre bani, vedetele nu sunt dispuse sa renunte nici macar la o moneda.

Cu atat mai putin daca au inceput o afacere profitabila impreuna cu fostii lor parteneri in perioada in care inca se mai iubeau.

Asadar, iubirea nu are nicio legatura cu banii, sunt doua concepte total diferite, iata daca nu ne crezi, 5 cupluri care s-au despartit, dar continua sa faca afaceri impreuna.

93382.jpg


Bobby Paunescu si Monica Barladeanu
Bobby Paunescu si Monica Barladeanu s-au despartit la sfarsitul verii trecute, dupa ani buni in care s-au iubit nebuneste. Ca orice cuplu obisnuit, Bobby si Monica si-au unit fortele si au colaborat la o multime de proiecte, mai ales ca amandoi se invarteau in acelasi domeniu, actoria.

In ciuda faptului ca s-au despartit, cei doi au anuntat ca au de gand sa lucreze impreuna si pe viitor, iar separarea nu ii va impiedica sa aiba o relatie profesionala decenta si fructuoasa.

"Chiar daca m-am despartit de Bobby, lucram in continuare impreuna. Ne-am sprijinit si ne sprijinim in continuare. El simte daca am o zi mai proasta sau mai slaba si viceversa. E un altfel de legatura intre noi", a declarat Monica Barladeanu. Actrita si fostul ei iubit urmeaza sa deschida in luna aprilie o scoala de actorie.93383.jpg


Stefan Banica si Andreea Marin
Stefan Banica si Andreea Marin s-au despartit la inceputul acestui an, insa au declarat ca vor continua sa faca afaceri impreuna.

Faptul ca nu mai sunt sot si sotie nu ii impiedica pe cei doi sa colaboreze pe plan profesional. Cei doi au construit impreuna o vila, un bloc si au mai multe afaceri individuale.93384.jpg


Mihaela si Cristi Borcea
Mihaela si Cristi Borcea au divortat pe cale amiabila in vara lui 2011, insa nici nu se pune problema sa nu se mai inteleaga. Fostii soti Borcea continua sa faca afaceri impreuna, iar atunci cand Cristi revine in tara au grija sa se intalneasca in diverse restaurante pentru a pune tara la cale.

Chiar la inceputul lunii februarie, Mihaela Borcea a declarat ca este normal sa pastreze legatura cu fostul ei sot.

"Este normal sa ne vedem. Cristi este partenerul meu de afaceri si tatal copiilor mei. Aseara am iesit la restaurant, iar azi Cristi a venit la mine la clinica, unde si-a facut cateva tratamente. Dar nu pot sa dezvalui ce anume, pentru ca pastrez confidentialitatea clientilor mei", a spus femeia de afaceri.93385.jpg


Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu
Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au colaborat la mai multe proiecte atat in perioada in care au format un cuplu, cat si dupa ce s-au despartit.

Bianca a aparut in cateva prezentari de moda marca Botezatu, apoi a fost protagonista emisiunii "Burlacita", prezentata de Bote, iar ulterior s-au intersectat in mai multe proiecte.63427.jpg


Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg
Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au divortat in toamna lui 2008 si, in ciuda faptului ca vedeta TV l-a facut cu ou si cu otet pe fostul ei sot, a continuat sa faca afaceri cu el.Pentru o perioada determinata de timp, Mihaela Radulescu a prezentat o emisiune de divertisment la postul de televiziune detinut de Elan.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bancuri cu moldoveni
  • person

    "bancuri, bancuri seci, bancuri cu bula, top bancuri, bancuri cu alinuta, bancuri cu blonde..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right