Monden: 6 vedete autohtone care umbla cu bodyguarzi dupa ele

Monden: 6 vedete autohtone care umbla cu bodyguarzi dupa ele
  calendar_month        
Moft, fita sau pur si simplu necesitate? In ultima perioada, tot mai multe vedete de la noi au inceput sa apara in public insotite de bodyguarzi. Din dorinta de a tine la distanta fotografii insistenti, vedetele isi iau masuri speciale de protectie si nu ies din casa fara garzi de corp.

Pentru serviciile asigurate de bodyguarzi, persoanele publice sunt in stare sa plateasca sume considerabile de bani.


Iata 6 vedete autohtone care umbla cu bodyguarzi dupa ele. Ti se pare normala situatia sau crezi ca vedetele exagereaza?

93153.jpg


1. Stefan Banica
De cand a devenit cel mai vanat personaj din showbiz, Stefan Banica Jr este pazit non-stop de bodyguarzi. Zilele trecute, cand s-a intors din Dubai, artistul a fost intampinat pe aeroport de o mare de jurnalisti si fotografi dornici sa-i surprinda fiecare gest si miscare. Constient fiind ca nu-i va fi usor sa se strecoare printre camerele de filmat, Stefan Banica a fost precaut si a angajat cativa bodyguarzi care sa-i faca loc prin multime.

Dupa ce l-au adus in siguranta acasa, garzile de corp s-au postat in fata casei artistului si nu au mai plecat de acolo pana ce atmosfera nu s-a linistit.93152.jpg


2. Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu nu are o statura impozanta, astfel ca obisnuieste sa umble cu bodyguarzii dupa el. De multe ori, omul de afaceri recurge la sprijinul garzilor de corp pentru a-si proteja fetita si pentru a se asigura ca jurnalistii nu devin insistenti in preajma ei.

In 2011, pe cand scandalul cu fosta sotie era in toi, Irinel Columbeanu a angajat o echipa intreaga de bodyguarzi care sa-i pazeasca vila din Izvorani. La acea vreme, Monica l-a reclamat pe Irinel la politie, pe motiv ca a fost agresata de bodyguarzii acestuia.93149.jpg


3. Andreea Antonescu
In ciuda faptului ca in ultima perioada nu s-a aflat in atentia presei, Andreea Antonescu nu renunta la protectia bodyguarzilor. Ce-i drept, recurge la sprijinul lor doar la ocazii speciale.

De exemplu, la botezul fetitei sale, care a avut loc in septembrie 2011, 8 bodyguarzi au stat de paza si s-au asigurat ca nimeni si nimic nu va afecta fericitul eveniment.93150.jpg


4. Andreea Marin
Andreea Marin nu-i suporta deloc pe jurnalistii insistenti si nu putine au fost cazurile in care "Zana" s-a declarat dezgustata de agresivitatea acestora. In urma cu cateva zile, Andreea s-a intors din vacanta petrecuta in Dubai. La aeroport, vedeta nu a fost intampinata doar de o multime de jurnalisti, ci si de o echipa intreaga de bodyguarzi. Acestia au escortat-o de la aeroport pana acasa si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a impiedica presa sa se apropie prea mult de vedeta.

Nu este pentru prima data cand Andreea Marin umbla cu bodyguarzii dupa ea. In ziua in care a nascut, ea a fost pazita non-stop de garzi de corp, fapt ce i-a determinat pe multi sa spuna ca "Zana" a exagerat.63357.jpg


5. Gigi Becali
Gigi Becali este faimos pentru scenele in care apare inconjurat de bodyguarzi, ba chiar a fost si ironizat in emisiuni de pamflet pentru aceste iesiri ultra-pazite.

De-a lungul timpului, bodyguarzii lui Gigi au fost implicati in mai multe scandaluri de agresiune.93151.jpg


6. Cristina Spatar
Obisnuita sa traiasca pe picior mare, Cristina Spatar nu ezita sa apeleze la serviciile bodyguarzilor atunci cand apare in public.

La ambele botezuri, vedeta a fost pazita la fiecare pas de garzile de corp, dar cireasa de pe tort a fost la nunta. In 2008, in ziua in care s-a casatorit cu Alin Ionescu, regina R&B a fost pazita de 30 de bodyguarzi.
Recomandari