Monica Gabor si-a petrecut Revelionul printre starurile de la Hollywood

Monica Gabor si-a petrecut Revelionul printre starurile de la Hollywood
  calendar_month        
Desi plange dupa fiica ei, Monica prefera sa-si petreaca sarbatorile printre starurile hollywoodiene.

Cu toate ca si-a vazut fiica numai o data in ultimele 6 luni si avea dreptulo sa-si petreaca sarbatorile de iarna cu Irina, Monica Gabor a preferat sa sarbatoreasca Revelionul alaturi de Mr. Pink intr-un club vestit din Hollywood.

Barul Boosty Bellow in care cei doi au petrecut noaptea dintre ani ii apartine actorului David Arquette, iar Mr. Pink a platit cateva mii de dolari pentru a rezerva una din cele mai bune mese din sala. Putin dupa miezul noptii, David Arquette a trimis o sticla de sampanie la masa la care se afla Moni in timp ce DJ-ul striga in microfon: aA€AMr Pink is in the house!aA€At.

In acest timp, fostul sot al Monicai, irinel Columbeanu, si-a dus fetita la munte, la Predeal, iar seara de Revelion si-a petrecut-o intr-un club de fite din oras, unde a stat mai mult singur, intr-un separeu.

Desi conform hotararii judecatoresti Monica avea posibilitatea sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fiica ei, aceasta a plecat in America la inceputul lunii decembrie si nu a mai dat nici un semn de atunci.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nimic, nimic nu exista.
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right