Pepe si Oana se ciocnesc din nou! O sa iasa cu scantei?

Pepe si Oana se ciocnesc din nou! O sa iasa cu scantei?
  calendar_month        
Disparuta pentru o perioada din viata publica, Oana zavoranu se pregateste sa revina in forta. Ea a filmat pentru un nou serial ce se va difuza la Antena 1, televiziune la care lucreaza in prezent si Pepe, fostul ei sot.

Oana si Pepe s-au certat ca la usa cortului si s-au purtat unul pe altul prin tribunale pentru tot felul de e motive iar acum, la doi ani de la despartire, cand credeam ca apele s-au mai calmat, cei doi se intalnesc. De data aceasta vor fi colegi de munca la Antena 1.

La doar o saptamana dupa ce Pepe a semnat contractul pentru emisiunea `Te cunosc de undeva`, Oana anunta ca va juca intr-un nou serial la Antena 1, alaturi de actorul Andrei Duban. Se vede treaba ca oficialii Antena 1 stiu ca simpla prezenta a celor doi aduce audiente record. Surse din apropierea celor doi au dezvaluit ca sumele pe care le vor incasa Oana si Pepe pentru prestatia de la televiziunea privata este de ordinul miilor de euro.

Contactat de jurnalisti, latino lover-ul a declarat ca nu-i face placere sa fie asociat cu ea, dar si ca nu crede ca sunt mari sanse sa dea nas in nas cu fosta sotie, acum colega de trust:

Sincer, mie nu-mi face placere aceasta asociere de imagine cu ea si sunt convins ca nici ei. Se fac doar speculatii, pornind de la faptul ca probabil vom fi colegi. Eu filmez la Snagov si-mi cunosc deja colegii, sunt cei de la `Te cunosc de undeva`. Cu ei ma vad, nu am treaba cu altcineva. Important este ca fiecare sa-si faca treaba asa cum trebuie, nu altceva. Pacat ca in loc sa se vada partea curata a proiectelor, ne intoarcem in timp, cu astfel de lucruri, a declarat Pepe pentru Libertatea.

Oana si Pepe s-au casatorit in noiembrie 2006 dar au avut parte de un divort cu scandal in 2011, dupa ce `Querida` la inselat pe cantaretul latino. Intre timp Pepe si-a refacut viata. S-a casatorit cu Raluca Pastrama si au o fetita de sase luni. De aproximativ un an si jumatate, Zavo are si ea o relatie cu Razvan Dumitrescu.

Recomandari