Serban Huidu a primit astazi o noua sentinta definitiva. Vezi daca va face puscarie

Serban Huidu a primit astazi o noua sentinta definitiva. Vezi daca va face puscarie
  calendar_month        
O zi importanta in viata lui Serban Huidu - astazi, judecatorii Curtii de Apel Brasov au dat o sentinta definitiva in procesul in care fostul realizator TV este acuzat ca a ucis trei oameni intr-un accident rutier. El a primit 4 ani de puscarie insa, si de data aceasta, cu suspendare.

In ultima sentinta, Judecatoria Brasov il condamnase la doi ani si jumatate cu suspendare, insa aceasta decizie a fost contestata de procurori si urmasii victimelor pe data de 31 ianuarie, cerand o pedeapsa mai mare pentru realizatorul TV, cu executare. Cererea s-a bazat pe gravitatea deosebita a faptei inculpatului. Avocatii lui Huidu, insa, au pledat din nou pentru pedeapsa cu suspendare motivand ca fostul realizator TV si-a recunoscut fapta, a colaborat cu autoritatile si regreta cele intamplate.

Huidu nu va face puscarie nici de data asta, insa, conform deciziei Curtii de Apel, Serban Huidu are interdictia de a se urca la volan pentru o perioada de sase ani. Fostul realizator TV nu a fost in sala la pronuntarea pedepsei si nu a dorit sa comenteze decizia judecatoreasca.

Rudele victimelor accidentului considera ca aceasta pedeapsa este nedreapta:

Nu-mi vine sa cred, nu mai avem ce sa facem, a spus fiul lui Stefan Lungu Balog, una dintre victimele accidentului produs de vedeta TV.

In mai 2012, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa pe baza accidentului din octombrie 2011 cand a provocat un accident rutier grav rezultat cu decesul a trei persoane.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Detaseaza-te!
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right