Tatal lui Teo vrea sa se impace cu fiica lui: `Teo este o minune, pe care am crezut mereu ca nu am meritat-o`

Tatal lui Teo vrea sa se impace cu fiica lui: `Teo este o minune, pe care am crezut mereu ca nu am meritat-o`
  calendar_month        
Invitat ieri seara in platoul cancan tv, Doctorul Uta, tatal lui Teo Trandafir,a spus vorbe emotionante despre fiica si nepoata lui.

Tatal lui Teo a venit la emisiune insotit de noua lui sotie si, dornic sa-si recastige fiica, a declarat: Teo este o minune, pe care am crezut mereu ca nu am meritat-o. O minune de om.

Cu regret in glas, doctorul Uta a spus ca isi doreste enorm sa-si revada nepotica, pe Maia si, intrebat cine crede ca este vinovat de ruptura dintre Teo si el, a raspuns: N-am stiut ce sa fac, iar daca eu am ales calea asta, inseamna ca sunt prost rau.

Doctorul Uta a marturist ca nu a mai vazut-o pe Maia de 3 ani: Cea mica s-a indragostit de mine. Maia este frumoasa si desteapta, la fel ca si fiica mea.

Rugat sa ii transmita un mesaj lui Teo, doctorul Uta a spus: `Du-te ba, de aici`, asta i-as spune, stie ea despre ce vorbesc. Daca ar fi aici in fata mea, cred ca m-as balbai, nu as sti ce sa spun. As pupa-o, i-as da si doua palme. As vrea foarte tare sa le duc pe amandoua la pescuit, chiar daca lui Teo nu-i place. Ea si-ar lua cartea de citit, iar Maia s-ar bucura.

59997.jpgNu este un secret pentru nimeni ca relatia lui Teo Trandafir cu tatal sau nu mai este de multa vreme una normala.

Relatiile intre cei doi s-au racit chiar in momentele in care lui Teo ii era cel mai greu, in perioada cand a fost pe patul de spital, la Viena. Teo a fost foarte suparata din cauza ca tatal sau nu a vizitat-o la spital dar si-a gasit in schimb destul timp sa apara frecvent la emisiuni tv facand declaratii despre viata fiicei lui.

Supararea lui Teo a fost atat de mare incat Ion Uta nici nu a fost invitat la nunta din vara anului trecut cu Constantin Iosef, cel care acum este fostul sot al lui Teo.

Cu cateva luni inainte de nunta cu Constantin Iosef, Teo declara: E foarte adevarat ca eu si tata nu ne-am vazut foarte multi ani. (...) Sunt constienta ca legatura tata-fiica este greu de distrus, dar comunicarea intre mine si tatal meu s-a stins demult. Nu-l inteleg si nici nu-l judec, fiecare merge pe drumul lui.

La 70 de ani, doctorul Uta, s-a hotarat sa isi refaca oficial viata si s-a recasatorit la doar trei saptamani dupa cununia lui Teo cu Constantin Iosef, cu Adelina, cea care ii este asistenta si femeia alaturi de care traieste de mai bine de 15 ani.

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right