Teo Trandafir pedepsita de tatal sau. Vezi cum s-a razbunat Ion Uta!

Teo Trandafir pedepsita de tatal sau. Vezi cum s-a razbunat Ion Uta!
  calendar_month        
Nu este un secret pentru nimeni ca relatia lui Teo Trandafir cu tatal sau nu este deloc una normala. Pentru ca fiica sa nu l-a chemat la nunta, doctorul Ion Uta s-a hotarat sa ii dea o lectie fiicei sale.

La 70 de ani, tatal vedetei, s-a hotarat sa isi refaca oficial viata si s-a recasatorit la doar trei saptamani dupa cununia lui Teo cu Constantin Iosef. Doctorul Ion Uta s-a casatorit cu Adelina, cea care ii este asistenta si femeia alaturi de care traieste de mai bine de 15 ani, conform click.ro.

Actuala doamna Uta este cu 8 ani mai tanara decat sotul sau, insa pentru medicul Ion Uta varsta nu pare sa fie un impediment, acesta afirmand ca este un spirit tanar.

Cei doi s-au cunoscut la spitalul la care dr Uta era sef, iar ea asistenta medicala, iar relatia lor a inceput la doi ani dupa ce tatal lui Teo divortase de mama vedetei.

"Intr-o dimineata am cumparat doua verighete, pe care am dat 600 de lei, apoi, dupa ce am cerut-o, am mers la primaria din Braila si au fost gata si actele. Asa ca acum nu o sa mai mor suparat, mi-am indeplinit toate datoriile morale", a decarat medicul reporterilor Click, atunci cand a fost intrebat ce l-a indemnat sa faca pasul cel mare dupa 15 ani.

Teo pare sa fi trecut peste neintelegeri si spune ca a aflat despre fericitul eveniment din viata tatalui sau, abia dupa ce acesta s-a petrecut. Vedeta din "Pariu cu viata" a mai spus ca isi doreste ca tatal sau sa fie fericit si ca nu isi va judeca niciodata parintii, indiferent de deciziile sau neintelegerile care apar.

Alte articole despre
Recomandari