Skip to article

Femei in politica: Cristina Topescu s-a inscris in PSD

Femei in politica: Cristina Topescu s-a inscris in PSD Cristina Topescu s-a inscris in PSD
Cristina Topescu s-a inscris in PSD. Intrarea in politica a reputatei jurnaliste a fost anuntata la finalul acestei saptamani, la Congresul partidului.

Vreau sa trec la treaba, nu mai pot sta pe margine si vreau sa intru in arena, sunt un om de stanga, simt de stanga, locul meu e in PSD, au fost primele ganduri ale Cristinei Topescu, dupa ce anuntul a fost facut.

Dupa ce ani de-a randul si-a castigat notorietatea si si-a facut meseria cu profesionalism in presa, Cristina Topescu face si ea un pas mai departe, la fel ca o alta colega de breasla, Gabriela Firea, care s-a alaturat de asemenea PSD dupa o cariera bogata in presa.

Cristina Topescu a mai precizat in discursul sau ca inainte de a lua decizia sa intre in politica, s-a consultat inclusiv cu Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, care a salutat intrarea in partid si a incurajat-o sa faca acest pas.

Cristina Topescu a avut o cariera plina in presa: a fost reporter, corespondent special, a realizat emisiuni cu caracter social si politic si a prezentat jurnale de stiri. Jurnalista a mai precizat ca a facut in presa cam tot ce se putea si e momentul sa mearga mai departe.

Fiica marelui comentator sportiv, Cristian Topescu, a realizat de-a lungul timpului multe campanii sociale, s-a alaturat cazurilor umanitare si a incercat din postura de jurnalist sa dea o mana de ajutor acolo unde a putut. De aici si decizia de a se alatura Partidului Social Democrat.

Sunt fericita ca ma alatur unei echipe care are simtul umorului, nu vreau sa il lingusesc pe Victor Ponta, dar are simtul umorului, a mai spus jurnalista la finalul discursului sau tinut la congresul PSD.

Alte articole despre
Cristina topescu femei politca

Articole recomandate

Gabi Firea isi doreste ca micutul Tari sa se faca preot Gabi Firea isi doreste ca micutul Tari sa se faca preot
Gabi Firea si Florin Pandele au gazduit pentru cateva zeci de minute o echipa de filmare in casa lor.Sotii au povestit despre obiectele dragi pe care le au in casa si au spus povestea unor dintre ele.De la intalnirea de seara nu a lipsit insa nici micul Tari, pe numele sau real David Petru cel mai
Gabriela Firea s-a inscris in PSD! Ce sfat i-a dat nasul Gigi Becali! Gabriela Firea s-a inscris in PSD! Ce sfat i-a dat nasul Gigi Becali!
Gabriela Vranceanu Firea a anuntat ieri in cadrul unei conferinte de presa ca s-a inscris in PSD. Anuntul vine la doar cateva zile, dupa ce Gabi Firea si-a anuntat retragerea din televiziune .Fosta realizatoare TV a aspus ca decizia pe care a luat-o nu a fost una usoara, dar considera ca e un pas
Gabriela Firea se opune proiectului privind casatoriile intre homosexuali, propus de Remus Cernea Gabriela Firea se opune proiectului privind casatoriile intre homosexuali, propus de Remus Cernea
Gabriela Firea se opune proiectului lui Remus Cernea privind casatoriile intre homosexuali. Presedintele organizatiei judetene Ilfov a Partidului Social Democrat, senatorul Gabriela Vranceanu Firea, si-a manifestat, duminica, dezacordul fata de initiativa deputatului Cernea privind reglementarea