Skip to article

Care este cel mai chipes tanar politician roman - lupta stransa intre Ivan si Sova

Care este cel mai chipes tanar politician roman - lupta stransa intre Ivan si Sova Catalin Ivan si Dan Coman Sova
Purtatorul de cuvant al PSD si europarlamentarul Catalin Ivan a fost ales drept cel mai chipes tanar politician roman in urma unui sondaj realizat de Ziare.com.

Acesta a fost votat de 51,02% dintre cei 24.343 de respondenti care au participat la sondajul Care este cel mai chipes tanar politician roman?.

Locul doi este ocupat de Dan Coman Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, in varsta de 40 de ani. Acesta a fost preferatul a 40,31% dintre cititorii Ziare.com care au votat la acest sondaj.

Pe podium se afla si primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ales de 1,71% dintre respondenti.

Citeste mai multe despre Care este cel mai chipes tanar politician roman - lupta stransa intre Ivan si Sova pe ziare.com .

Articole recomandate

Stil de politician: Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor (Galerie foto) Stil de politician: Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor (Galerie foto)
Ramona Manescu a fost numita astazi in functia de ministru al Transporturilor, devenind astfel una dintre cele mai importante figuri feminine din politica romaneasca. Ramona Manescu face parte acum din executivul condus de Victor Ponta, fiind numita in fruntea unuia dintre cele mai grele ministere
Elena Udrea, despre schimbarile din viata ei: 'Sunt o femeie care crede in dragoste, in casatorie ca institutie, iubesc copiii' Elena Udrea, despre schimbarile din viata ei: 'Sunt o femeie care crede in dragoste, in casatorie ca institutie, iubesc copiii'
Elena Udrea face politica din opozitie, insa este la fel de vizibila ca si pe vremea in care se afla la guvernare. Evenimentele din sfera politica, o presupusa candidatura la presedintie si un divort au facut ca Elena Udrea sa fie in centrul atentiei, iar presa sa ii urmareasca fiercare pas.Elena
Care este cel mai chipes tanar politician roman? Care este cel mai chipes tanar politician roman?
Daciana Sarbu a fost aleasa in urma cu doua saptamani cea mai sexy femeie din politica romaneasca, iar acum va provocam sa ii votati pe cei mai chipesi politicieni tineri.Incepem propunerile pentru topul celor mai chipesi politicieni cu purtatorul de cuvant al PSD si europarlamentarul Catalin Ivan.