Skip to article

Dezvaluiri despre relatia lui Barack Obama cu Beyonce: "Categoric, intre ai a fost ceva"

Dezvaluiri despre relatia lui Barack Obama cu Beyonce: "Categoric, intre ai a fost ceva" Dezvaluiri despre relatia lui Barack Obama cu Beyonce: "Categoric, intre ai a fost ceva"
Presupusa relatie dinte presedintele american Barack Obama si Beyonce e confirmata si de Carmen Harra, faimoasa prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, stabilita de ani buni in Statele Unite.

In urma cu cateva zile, presa franceza a aruncat bomba ultimilor ani, sustinand ca Barack Obama si-ar fi inselat sotia cu celebra Beyonce.

Scandalul care zguduie Casa Alba: Barack Obama are o relatie cu Beyonce!

Carmen Harra crede ca informatiile aparute in presa sunt adevarate si are si cateva argumente care demonstreaza existenta amantlacului de la Casa Alba:

"Cine a cantat la investirea lui Obama? Beyonce! Cine e toata ziua la Casa Alba? Beyonce! Cine vorbeste pe linie directa cu presedintele? Beyonce! De ce nu Lady Gaga?! Beyonce are o trecere bizar de mare la Casa Alba, iar sotii Obama pun totul sub umbrela prieteniei, dar raman semne de intrebare. Categoric, intre Beyonce si Obama a fost ceva!", a declarat Carmen Harra pentru ziarulring.ro .
In plus, prezicatoarea a vazut si dincolo de ceea ce era evident pentru toata lumea si stie si care va fi viitorul familiei prezidentiale:

"E de mult si, orice s-ar intampla, Michelle nu il paraseste pe Barack decat mort. Desi Michelle stie ce s-a intamplat intre Barack si Beyonce, nu va exista un divort la Casa Alba. Insa Beyonce ar trebui sa se teama de Michelle daca scandalul explodeaza. La mijloc e atractie fizica, nu dragoste si nu sunt compatibili. Din cauza diferentei de varsta, relatia nu va rezista. La mijloc sunt prea multe jocuri si prea multa putere. Beyonce a fost propulsata de presedinte ca prima cantareata a SUA, desi exista voci mai bune", a mai spus Carmen Harra.

Alte articole despre
Barack Obama Beyonce

Articole recomandate

Carmen Harra si fiica ei, 'familia Kardashian a Romaniei'. Au un reality-show in America! Carmen Harra si fiica ei, 'familia Kardashian a Romaniei'. Au un reality-show in America!
Carmen Harra si-a facut debutul in Romania ca si cantareata si a cunoscut succesul in acest domeniu alaturi de formatia Trio Expres.De ceva vreme insa doamna Harra s-a mutat in America unde a devenit celebra ca si prezicatoare, mai ales ca si-a pus la dispozitie serviciile in domeniu pentru multe
Carmen Harra explica decesul Veronicai Bulai. Iata ce semnificatie numerologica are tragicul eveniment! Carmen Harra explica decesul Veronicai Bulai. Iata ce semnificatie numerologica are tragicul eveniment!
Parapsihologul Carmen Harra sustine ca decesul fulgerator al Veronicai Bulai, mama surorilor Gabor, este explicabil si era iminent daca privim din perspectiva numerologica. Afla numarul care te reprezinta! Veronica Bulai era nascuta pe 5.02.1961, si a murit pe 22.08.2013.Scandal la priveghiul
Scandalul care zguduie Casa Alba: Barack Obama are o relatie cu Beyonce! Scandalul care zguduie Casa Alba: Barack Obama are o relatie cu Beyonce!
La Washington circula de ceva vreme zvonuri privind o posibila separare a cuplului Michelle si Barack Obama, din cauza ca Prima Doamna a Statelor Unite nu ar mai suporta infidelitatile sotului ei.Adevaratul scandal de la Casa Alba e pe cale sa izbuncneasca abia acum: potrivit unor informatii care