5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a spune "DA". Afla ce inseamna locuitul impreuna!

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a spune "DA". Afla ce inseamna locuitul impreuna!
  calendar_month   update 14 Ian 2015, ora: 15:21      
Casatoria este un pas extrem de important in viata unui cuplu. Bineinteles, cel mai indicat ar fi sa locuiti impreuna inainte de a spune "Da".

Cu toate acestea, convintuirea in acelasi camin poate ridica mari probleme. Iata ce trebuie sa stii despre locuitul impreuna inainte de casatorie:

1. Nu rezolva problemele pre-existente

Daca relatia voastra scartaie de ceva vreme si vrei sa va rezolvati o parte dintre probleme mutandu-va impreuna nu va veti face decat mai mult rau. Certurile constante, problemele personale se vor acutiza, iar relatia voastra se va orienta catre o sinucidere sigura.
Mutatul impreuna inainte de casatorie nu va ajuta la schimbarea partenerului, in special a mentalitatii lui. Asadar, inainte de a face acest pas incearca sa fii sigura ca ambii va doriti acest lucru.

5 calitati pe care un barbat le cauta la o femeie. Afla ce isi doreste de la partenera perfecta!

2. Discutati despre ce inseamna "a locui impreuna"

Inainte de a face pasul acesta, este foarte important sa discutati despre ce asteptari aveti fiecare in ceea ce priveste aceasta etapa. Este o perioada de proba, un angajament sau care sunt planurile voastre de viitor?

Asadar, trebuie sa fiti siguri ca vreti sa mergeti pe acelasi drum. "Suntem in cautarea unei noi etape inainte de casatorie sau pur si simplu ne mutam impreuna fara sa ne gandim la acest pas?", este una dintre intrebarile-cheie pe care trebuie sa le lamuriti.

Cum sa-ti faci iubitul fericit in fiecare zi. 20 de trucuri care te vor transforma in partenera perfecta!

3. Nu o faceti pentru a salva bani


Cele mai multe cupluri de tineri ajung sa locuiasca impreuna doar pentru a economisi bani. Specialistii in relatii sustin insa ca aceasta este cea mai mare greseala. Desi pare practica la inceput, in timp poate duce la despartire.

Decizia de a locui impreuna este un pas urias si o alegere care trebuie facuta din iubire si angajament, nu fortati de circumstantele financiare.

Cum sa-ti faci iubitul fericit. 7 pasi simpli care te vor transforma in femeia ideala!

4. Aspecte ale vietii care conteaza brusc

Trebuie sa fii constienta ca atunci ca va veti muta impreuna va trebui sa iei in considerare mai multe aspecte la care nu te-ai gandit pana acum. Obiceiurile persoanei iubite, igiena, religia, programul de somn sau alte activitati sociale sunt doar cateva dintre optiunile de viata care pot duce foarte usor la conflicte intr-un cuplu care locuieste sub acelasi acoperis.

Aceste lucruri nu sunt intr-adevar cunoscute, atunci cand doar te intalnesti in oras, insa cand traiesti impreuna, totul iese la iveala.

Horoscop: Zodiile care au parte de cele mai multe dezamagiri in dragoste

5. Problemele teritoriale

Exista si cazurile in care unul dintre parteneri este proprietar al unei locuinte. In aceasta situatie, pot aparea conflictele teritoriale. Inainte de a va muta impreuna, ar trebui sa stabiliti ca de acum inainte bunul intra intr-o sfera comuna. Asadar, stabiliti din timp care sunt termenii de convietuire si constientizati ca de acum inainte locuinta este a amandorora.

Recomandari