Cum iti dai seama ca iubitul tau va fi un sot model. Afla care sunt trasaturile pe care trebuie sa le cauti la un barbat!

Cum iti dai seama ca iubitul tau va fi un sot model. Afla care sunt trasaturile pe care trebuie sa le cauti la un barbat!
  calendar_month   update 27 Mai 2015, ora: 17:47      
Buzele, ochii, urechile sau parul unui barbat te pot ajuta sa iti dai seama daca poate fi un sot model sau nu. Conform lui Jean Haner, expert in relatii, trasaturile fizice sunt precum un steag rosu.

Ele "semnalizeaza" care sunt intentiile unei persoane si te pot ajuta sa descoperi numeroase trasaturi de caracter.

Haner sustine ca fata unei persoane este precum o "amprenta albastra a ceea ce se afla cu adevarat pe interior, iar de multe ori poate fi neplacut ceea ce observam."

Iata cateva trasaturi ale barbatilor care te pot ajuta sa iti dai seama daca sunt sensibili sau nu:

Ce isi doresc cu adevarat barbatii de la femei. Afla ce asteptari are iubitul tau de la tine!

Barbatii cu buzele pline, carnoase

Haner sustine ca barbatii sensibili au buzele pline, carnoase, dar in acelasi timp trebuie sa ne ferim de acei barbati care au buza de jos mult mai groasa decat cea de sus, pentru ca acestia sunt genul de barbati care umbla din floare in floare.

"Este un semn care te atentioneaza ca acesti barbati nu se vor multumi niciodata cu o singura femeie." In schimb, daca buzele unui barbat sunt greu de observat, atunci acesta este complet nepasator.

Numerologie: Afla cum numele sotului tau iti poate schimba complet destinul!

Barbatii cu nasul osos si obrajii "scufundati"

Daca esti o persoana religioasa si crezi in casatorie, atunci trebuie sa fii atenta la barbatii cu nasul ascutit, osos sau la cei care au obrajii "scufundati". Acestia sunt cei mai "sprituali si mai sensibili barbati pe care ii poti cunoaste", sustine Haner. Oricat de "infricosator" ar putea fi, trebuie sa treci peste aceste defecte si sa te gandesti la relatia pe care o poti avea cu un astfel de barbat.

6 trucuri pentru o partida de sex oral perfecta. Iubitul tau va innebuni de placere!

Barbatii cu urechile mari

Urechile mari, indiferent cat de caraghioase par, simbolizeaza incredere si abilitatea de asumare a unor riscuri. Haner sustine ca acesti barbati sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a iesi invingatori. Un exemplu bun ar fi Barack Obama.

In incheiere, Haner sustine ca barbatul ideal pentru o relatie este cel care are urechile usor ascutite si buza de sus mai groasa decat cea de jos.
Recomandari