5 pozitii clasice, ideale pentru sexul anal. Incearca-le daca vrei sa-l surprinzi in pat!

5 pozitii clasice, ideale pentru sexul anal. Incearca-le daca vrei sa-l surprinzi in pat!
  calendar_month   update 16 Oct 2014, ora: 17:25      
Desi ii sperie pe multi, sexul anal poate fi foarte placut, in cazul in care totul este facut corect si va pregatiti atent pentru aceasta noua experienta sexuala.

Majoritatea celor care nu au incercat niciodata sexul anal cred in mod gresit ca exista foarte putine pozitii in care se poate experimenta placerea. De fapt, cu putina imaginatie, sexul anal, ca si cel vaginal, poate deveni variat si va poate scoate din rutina.

Iata 5 pozitii clasice in care se poate practica sexul anal:

1. Barbatul deasupra

Femeia este intinsa pe burta, iar barbatul sta deasupra ei. Pozitia este ideala daca penisul este foarte lung si gros si astfel ajuta la evitarea unor leziuni si a unor senzatii dureroase.

7 tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci cu iubitul tau. Afla care dintre ele este cel mai excitant!

2. Pozitia lingurilor

Ambii parteneri stau asezati unul langa celalalt. Aceasta pozitie este foarte buna, deoarece nu limiteaza miscarile barbatului si ii permite sa alinte partenerul cu mainile si buzele.

3. Pozitia pe la spate

Nici aceasta pozitie nu limiteaza miscarile barbatului, dar cel mai excitant lucru este ca poate sa vada toata actiunea!

Sexul anal, o placere fara durere. 5 trucuri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa ai parte de senzatii tari in pat

4. Barbatul dedesubt

Barbatul sta intins pe spate iar femeia sta deasupra (de obicei fata in fata). In acest caz femeia trebuie sa depuna eforturi pentru a putea obtine placere si pentru a darui placere partenerului.

7 semne clare ca iubitul tau adora sa faca sex cu tine. Vezi daca te considera buna la pat!

5. Picioarele pe umeri

Femeia sta intinsa pe spate cu picioarele in sus, pe umerii barbatului. Aceasta este una dintre cele mai bune pozitii pentru barbat, care se simte puternic si increzator, poate vedea fata partenei, ii poate mangaia zonele erogene si chiar ii poate stimula in acelasi timp vaginul cu ajutorul unei jucarii erotice. Aceasta pozitie permite cea mai adanca penetrare posibila.

Recomandari