6 calitati pe care le are femeia perfecta pentru barbati. Afla ce isi doreste iubitul tau de la tine!

6 calitati pe care le are femeia perfecta pentru barbati. Afla ce isi doreste iubitul tau de la tine!
  calendar_month   update 26 Feb 2014, ora: 16:03      
Indiferent daca esti singura sau implicata intr-o relatie, cateva sfaturi in legatura cu ce isi doresc barbatii de la o femeie iti vor fi cu siguranta de folos.

Barbatii nu se implica emotional intr-o relatii decat daca au incredere ca au gasit femeia potrivita. Ti-ar prinde bine sa ai cateva dintre aceste calitati unanim acceptate de catre sexul tare drept indispensabile la o femeie:

1. Fii intotdeauna sincera

Nimeni nu vrea sa stie ca are o relatie cu o persoana mincinoasa. Partenerul tau trebuie sa aiba incredere in tine ca nu ii ascunzi lucruri esentiale sau ca nu l-ai insela. Cine ar vrea sa-si puna mereu intrebari in legatura cu onestitatea persoanei iubite? Demonstreaza-i ca meriti increderea lui prin fapte constante care iti dovedesc sinceritatea, pentru ca, la urma urmei, orice relatie frumoasa se bazeaza pe incredere si respect.

2. Fii amuzanta si prietenoasa

Nu incerca sa-i indepartezi prietenii, familia sau colegii si nu te purta urat cu nici unul dintre acestia. Fii vesela de cate ori ai ocazia sa iesi cu cei din anturajul lui si arata-le ca esti plina de bunavointa.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbati daca vrei o relatie de lunga durata

Imprieteneste-te cu cei din grupul lui si astfel veti reusi sa aveti si mai multe lucruri in comun. La urma urmei, oricine isi doreste un partener care sa-l faca fericit si nu vei reusi acest lucru daca vei fi morocanoasa si antisociala.

3. Fii loiala

Ca si in cazul minciunilor, nici un barbat nu vrea sa aiba alaturi o femeie care il inseala. Barbatilor nu le place sa-si priveasca partenerele flirtand cu alti barbati si sa se intrebe daca le sunt cu adevarat credincioase.

7 lucruri simple pe care barbatii le vor intr-o relatie. E atat de usor sa-l faci fericit!

Ca si femeile, barbatii pot deveni gelosi in anumite circumstante. Nu-i da apa la moara facandu-l sa-si puna intrebari in legatura cu onestitatea ta, caci s-ar putea ca la un moment dat sa isi doreasca sa aiba alaturi o femeie de ale carei sentimente este sigur.

4. Arata-i ca il pretuiesti

Ca si femeile, barbatii au nevoie de confirmari si de afectiune. Nu trebuie sa ii spui ca il iubesti la un anumit interval prestabilit, insa ar fi bine sa-i amintesti din cand in cand. Fa-i in continuare complimente si fii dragastoasa, chiar daca relatia voastra dureaza deja de mai mult timp. Ii va face placere sa se stie iubit si dorit.

5. Fii independenta

Barbatilor nu le plac femeile vulnerabile care nu se descurca singure in nici o situatie. Arata-i ca poti schimba un bec si fara ajutorul lui si fii independenta din punct de vedere financiar, pentru a nu-l face sa se simta coplesit de responsabilitatea de a intretine doua persoane in loc de una.

Chiar daca este normal sa te scoata la restaurant si sa-ti cumpere flori din banii lui, este mai sanatos pentru amandoi sa stiti ca tu ti-ai putea permite sa faci si singura acele lucruri.

6. Fii spontana si nu te da in laturi de la aventuri

Nu-i citi lista cu cheltuielile pe luna in curs, daca-ti propune sa mergeti un weekend la munte. Prioritatile sunt prioritati, intr-adevar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i tratezi orice pornire nebuneasca si spontana cu lipsa totala de entuziasm.

Fa-i pe plac din cand in cand si propune-i si tu ce lucruri ati putea sa faceti la sfarsit de saptamana, fara sa te limitezi la cele foarte comode.

Sursa foto: huffingtonpost.com
Recomandari