6 lucruri pe care le fac barbatii si care le taie femeilor pofta de sex. Afla care sunt cele mai enervante obiceiuri

6 lucruri pe care le fac barbatii si care le taie femeilor pofta de sex. Afla care sunt cele mai enervante obiceiuri
  calendar_month   update 16 Apr 2014, ora: 18:38      
O partida reusita de amor este un amestec perfect de ingrediente multiple, de la preludiu la pasiune, dorinta si miscarile, plus atingerile potrivite. Fiecare cuplu are propriile "retete", dar, la fel de bine, fiecare bifeaza, macar o data, cateva greseli care transforma experienta sexuala intr-un esec.

Cand vine vorba despre cele comise de barbati, iata care sunt cele mai comune greseli care le taie femeilor pofta de sex!

1. Sunt prea brutali

Sexul pasional este departe de a fi o experienta neplacuta. Cu toate acestea, pentru ca partida de amor sa fie una reusita, este important sa existe o sincronizare intre parteneri - sa isi doreasca amandoi, la momentul respectiv, o asemenea partida -, dar si sa fie evitate atingerile prea dure. Orice muscatura, impusatura si apucatura prea brutala va ucide din fasa dorinta ei de a se lasa in valtoarea pasiunii carnale!

2. Nu sunt spontani

Programarea in ziua X, la ora Y, a unei partide de sex are toate sansele sa distruga dorinta de intimitate fizica a unei femei. Lipsa de spontaneitate, impreuna cu timiditatea - "Ai cumva chef sa facem sex acum sau...?" -, reprezinta combinatia letala pentru libidoul feminin!

5 greseli majore pe care le facem intr-o relatie si care duc la despartire

3. Se plang ca n-au parte de sex cand vor ei

Ce poate fi mai frustrant si mai iritant decat un barbat care incearca sa te santajeze sa faci sex cu el, cand tu esti obosita, stresata, suparata etc.? In acest caz, de altfel, atitudinea este cea care creeaza probleme: abordarea situatiei pe un ton plangaret, de copil caruia i-a fost luata jucaria preferata, cel mai probabil o va scoate pe ea din minti, in loc sa o convinga ca, totusi, n-ar fi cel mai ingrozitor lucru din lume sa faca dragoste cu iubitul ei.

4. Sar peste preludiu

Uneori, o partida rapida de sex este intocmai ce iti trebuie. Insa, de cele mai multe ori, nu este cazul. Femeile au nevoie de mai mult timp pentru a fi complet pregatite pentru o partida reusita de sex, iar preludiul joaca un rol important in tot acest proces.

Eliminarea acestuia, de prea multe ori, va duce la insatisfactii si frustrari, fiindca, in 90% dintre cazuri, ea nu numai ca nu va atinge climaxul, dar nici macar nu va fi (suficient de) excitata cand tu vei avea orgasm!

5. Ejaculeaza prematur

Ejacularea prematura este o problema raspandita cu precadere in randul adolescentilor, fara a se limita insa la acesti tineri. Frustranta, pentru partea feminina a cuplului, problema poate fi insa remediata, cu conditia sa fii constient de faptul ca intreaga situatie este departe de a fi satisfacatoare pentru iubita ta.

Jocurile erotice alunga monotonia din dormitorul tau. Afla ce alte beneficii iti aduc!

6. Nu au rabdare

In corelatie cu punctul 4, poate fi foarte frustrant sa ai de-a face cu reprezentanti ai sexului tare care vor sa ajunga imediat la "desert", fara sa depuna eforturile necesare pentru a se asigura ca si tu te vei bucura de aceleasi "delicii" la final. Lipsa de rabdare este o dovada de imaturitate si de dezinteres vizavi de sentimentele si nevoile tale si, perpetuata la nesfarsit, nu are cum sa aduca satisfactii reciproce pe plan sexual.

Recomandari