De ce se plictisesc barbatii?

De ce se plictisesc barbatii?
  calendar_month        
E o intrebare pe care si-o pune fiecare femeie de cand lumea. Aparent, ar exista un singur raspuns legat de imposibilitatea lor de a ramane monogami, o imposibilitate organica, hormonala, mentala sau cum o mai fi... Daca am sta sa analizam la rece o relatie de la inceput pana la sfarsit, am constata ca, de fapt, exista multe alte motive de plictiseala.

Asadar, unde gresesc partenerii? Greseste femeia sau greseste barbatul?

Gresesc amandoi. In primul rand, barbatul este si va fi de-a pururi un vanator. El va dori in permanenta sa fie provocat, pentru ca in momentul in care stie totul despre partenera lui, nu mai are nimic de descoperit, se plictiseste. Exista printre noi multe femei care, dupa ce isi gasesc un partener stabil si intra intr-o relatie serioasa, chiar intemeindu-si o familie, uita sa mai fie femei, adica incep sa devina mai putin atente la ceea ce i-a atras odinioara pe barbatii lor la ele: se neglijeaza, intra intr-o rutina plicticoasa, renunta la feminitate, devin tot mai cicalitoare, pun pe primul plan problemele de zi cu zi si au tot mai putin timp si tot mai putin chef pentru viata intima si cu atat mai putin timp pentru a se mentine intr-o aura de mister. Aici femeile gresesc si, desi in adancul lor , poate imi dau dreptate, multe se vor indarji in a considera ca ele fac tot posibilul pentru a tine in picioare o relatie.

Dragile mele, amintiti-va ca o vorba mai veche, din popor, arata ca o femeie este cu adevarat femeie in trei conditii: trebuie sa fie o buna mama si gospodina, o doamna in societate si o adevarata amanta in dormitor. Care credeti ca dintre aceste trei conditii vine de la femei si care de la barbati? Ei bine, de multe ori, femeile stiu sa fie adevarate mame si gospodine, sunt si doamne in societate, dar uita ultima conditie pentru ca deja primele doua le consuma toata energia. Ele nu realizeaza ca uita ceea ce este cel mai important lucru: sa fie femei pentru barbatii lor.

Poate ca multe dintre voi ma veti contrazice, veti considera ca aceste aspecte nu se mai regasesc si azi, femeia s-a emancipat, stie sa-ti tina aproape barbatul, pune mai mult accent pe imaginea ei, pe feminitatea ei, pe viata intima, iar cand relatia nu mai merge, divorteaza si isi cauta pe altcineva. Da, e adevarat, dar nu pentru toate femeile, inca mai sunt semene ale noastre care au fost educate de mentalitatea sacrificiului de sine pentru binele familiei.

Asadar, pentru a elimina riscul de a va pierde barbatii, nu trebuie sa va neglijati copiii sau sa uitati sa fiti doamne in societate, trebuie doar sa va organizati energia in asa fel incat sa le faceti pe toate, dar in primul rand sa fiti alaturi de barbatii vostri, deoarece si ei sunt niste copii pe care riscam, daca nu suntem atente, sa-i pierdem pe strada si sa fie gasiti de alte doamne care sa aiba grija de ei.

De gresit, gresesc si barbatii, in primul rand pentru ca sunt egoisti si pentru ca uita sa fie romantici si sa iti mentina senzatia ca esti cea mai importanta femeie din lume. Au o rabdare limitata si prefera sa caute in alta parte ceea ce partenera nu le mai ofera pentru ca nevoile lor trebuie musai satisfacute grabnic.

Adevarul este ca sunt si barbati care, daca sunt mereu prinsi in mrejele dragostei si au o viata de cuplu reusita, sunt cu adevarat fericiti si trec mai usor peste alte probleme ce pot aparea.

Prin urmare, daca stam sa ne gandim drept, au si ei dreptate: cat ne costa sa fim femei pentru barbatii nostri? Nimic sau mai bine zis totul, pentru ca nu trebuie decat sa fim ceea ce suntem, nu trebuie sa jucam roluri, sa iesim din pielea noastra sau sa ne depasim conditia. Trebuie doar sa fim noi. De multe ori uitam acest lucru si atunci ne intrebam de ce suntem inselate si apoi parasite?
Meditati putin si vedeti ce spune femeia din voi. Sunt sigura ca va fi fericita sa iasa din nou la lumina mai radioasa si mai misterioasa ca niciodata.Fiti frumoase si fericite, femeile din voi o merita din plin!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu am voie sa intreb ,,de ce?"
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right