Singura dupa 35 de ani. Ce faci cand lumea te preseaza sa te mariti ori sa faci un copil

Singura dupa 35 de ani. Ce faci cand lumea te preseaza sa te mariti ori sa faci un copil
  calendar_month   update 20 Feb 2015, ora: 11:16      
Exista printre noi femei singure sau nemaritate, divortate sau necasatorite vreodata. Fie ca nu s-a ivit ocazia, fie ca au dat cu piciorul unor povesti de dragoste, toate aceste femei si-au asumat statutul pe care il au in momentul de fata.

Daca te numeri printre ele, nu trebuie sa iti faci griji. Singuratatea nu trebuie sa te impiedice sa te simti bine. Dar ce te faci totusi cand toata lumea din jur te condamna pentru alegerile pe care le-ai facut pana in acest moment si te preseaza sa te mariti ori sa faci un copil? Nimic nu poate fi mai deranjant decat vorbele celor din jur, in special daca unele sunt foarte dureroase. Femeile singure, trecute de 35 de ani, reprezinta o categorie aparte, dar acest lucru nu inseamna ca traiesc in afara societatii.

Experienta de viata isi spune cuvantul, iar varsta le indeamna sa refuze relatii nesatisfacatoare, sa intoarca spatele acelor barbati care nu au nimic sa le ofere si in acest fel sa isi indrepte atentia asupra carierei.

7 motive pentru care esti singura chiar daca esti frumoasa, desteapta si devreme acasa. Afla ce trebuie sa schimbi la tine!

Daca te numeri printre aceste femei, iata cateva motive pentru care singuratatea nu trebuie sa fie un impediment in calea fericirii tale:

Exista numeroase avantaje in a fi single

Chiar daca unele motive par de-a dreptul egoiste, singuratatea are avantajele sale. Iti poti organiza timpul dupa bunul tau plac, nu te impiedica nimeni si nimic sa faci orice iti place, nu ai obligatii, nu trebuie sa fii pe placul nimanui, iti poti dezvolta un nou hobby sau poti calatori ori de cate ori vrei. Iti poti dezvolta cariera sau pur si simplu poti pierde timpul dupa bunul tau plac. Nu spune nimeni ca nu este placut sa ai un partener cu care sa imparti acelasi spatiu sau aceleasi activitati, dar experienta de viata te-a invatat ca exista anumite prioritati si ca trebuie sa faci totul fara sa ai remuscari.

Poarta-te ca o doamna, dar gandeste ca un barbat. Secretele unei relatii reusite!

Nu simti ca un copil este o prioritate pentru tine

Daca nu este necesar, de ce sa te legi la cap? De multe ori, noi, femeile, avem tendinta sa ascultam tot ce spun persoanele din jur, sa urmam exemplul de viata al altor persoane sau sa respectam regulile impuse de oameni si de societate. Daca tu nu simti ca un copil este o prioritate pentru tine, nu il face. Nu te implica intr-o casnicie care nu te va satisface si nu incerca sa iei anumite decizii doar pentru a-ti multumi parintii. Fiecare lucru se face la timpul sau, dar trebuie sa intelegi ca timpul tau este diferit de cel al celorlalte persoane. Daca toate femeile s-ar marita la 20 de ani si ar face un copil pana la 25 de ani, pentru ca apoi sa aiba o viata banala de familie, unde ar mai fi farmecul? Asadar, bucura-te de momentele de singuratate!

Invata sa te "vinzi" pe piata intalnirilor. 6 strategii pe care orice femeie trebuie sa le stie daca vrea sa cucereasca

Te simti bine cu tine

Esti mai ok cu tine decat sa faci parte dintr-un cuplu, cel putin pentru moment. Poate ca un partener de viata nu iti va aduce echilibrul, ci, poate, doar niste completari ici-colo. Dezavantajele vor fi legate de felul in care te vei simti in momentul in care prietenii sau familia se vor intreba de ce esti singura.

Esti singura? 6 sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai o relatie de durataTrebuie sa intelegi ca oamenii simt nevoia sa compatimeasca si sa puna intrebari stanjenitoare, dar cel mai important lucru este ca tu sa te simti bine cu tine. Decat sa iti traiesti viata alaturi de un barbat care nu te merita si care nu te face fericita, cel mai bine este sa te bucuri de beneficiile pe care ti le ofera statutul de femeie singura si independenta.

Recomandari