Skip to article

Sorin Brotnei, marturisire emotionanta dupa despartirea de Daniela Aciu

Sorin Brotnei, marturisire emotionanta dupa despartirea de Daniela Aciu Sorin Brotnei si Daniela Aciu
Sorin Brotnei a dat cu piciorul unei relatii frumoase de iubire cu modelul Daniela Aciu, dupa ce a fost surprins cu o tanara in parcare, in zori de zi.

Relatia dintre Sorin de la Akcent si modelul Daniela Aciu se indrepta cu pasi repezi spre casatorie, insa totul s-a sfaramat dupa ce cantaretul a calcat stramb. Solistul a fost fotografiat cu o tanara, dimineata, in parcare, dupa un concert la Iasi. Relatia lor trecea de ceva timp prin momente grele insa escapada lui Sorin a pus capac. Daniela a pus punct relatiei si s-a refugiat in Italia, acolo unde are mai multe contracte profesionale.

Acum Sorin regreta enorm si face eforturi considerabile pentru ca fosta iubita sa il ierte.

"Se poate mai bine. In viata mea personala nu prea au mai fost schimbari. Daniela e in continuare in Italia, vorbim mai rar decat mi-as putea dori. Eu initiez conversatiile. Ii spun ce pot, ce simt, in primul rand. Nu stiu cum reactioneaza, ca nu o vad. Nu stiu ce simte, trebuie sa o intrebati pe ea. Nu stiu cand vine in tara", a declarat Sorin, pentru WOWbiz.ro.

Cu toate ca Daniela a pus punct relatiei, artistul refuza sa renunte la povestea de iubire si trage sperante ca il va ierta.

"Am sperante ca s-ar putea sa fie bine, dar sunt extrem de mici. Am facut greseli. Lucrurile sunt asa cum sunt.

Nu aveam data nuntii stablita, dar vorbeam tot mai des despre asta. Cu parintii ei am mai vorbit. Nu constant, dar vorbim. Lor le pare rau, dar stiu ca orice s-ar intampla ei stiu ca noi vom ramane prieteni. Daniela este mica, are 23 de ani, e foarte sensibila. Am pozele Danielei, ar trebui multe albume, sunt stocate pe un card. Ma uit la ele in fiecare zi
", a mai marturisit Sorin.

Articole recomandate

Sorin Brotnei de la Akcent, parasit de iubita! Sorin Brotnei de la Akcent, parasit de iubita!
Cunoscut ca un adevarat crai, Sorin Brotnei, solistul trupei Akcent, nu rata nicio ocazie de a cuceri orice femeie care se afla in apropierea sa.Insa de cand a cunoscut-o pe Daniela Aciu, fotomodelul cu cele mai lungi picioare din Romania, fostul crai parea ca s-a cumintit si isi facea planuri de