5 accidente care se pot intampla in timpul actului sexual: de la orbire pana la moarte!

5 accidente care se pot intampla in timpul actului sexual: de la orbire pana la moarte!
  calendar_month   update 04 Ian 2016, ora: 21:24      
Nu avem nevoie de nicio prescriptie medicala pentru a face sex, dar uneori s-ar putea sa avem nevoie de medic dupa o partida de amor spectaculoasa. Si asta intrucat in timpul contactului sexual se pot produce o serie de accidente nefericite.

Iata cele mai grave incidente care pot avea loc in timp ce faci dragoste:

1. Ruperea penisului

Ai putea crede ca penisul nu are cum sa se rupa intrucat e un muschi si nu contine niciun os. Totusi, acesta contine doi cilindri de tesut care devin rigizi in timpul erectiei, iar daca partida de amor este destul de agresiva, acestia se pot rupe, auzindu-se chiar si un trosnit. Potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Maryland, acest gen de accidente e mai probabil sa aiba loc in timpul unei partide ilicite de amor. Fie tipul incearca sa impresioneze, fie locul ales pentru a face sex nu este unul conventional, deci mai riscant.

2. Penis captiv

Penisul captiv reprezinta imposibilitatea unui barbat de a-si scoate penisul din vaginul partenerei in timpul actului sexual, din cauza muschilor contractati. Poate parea stupid, dar astfel de cazuri exista. De obicei un astfel de accident are loc in urma unei sperieturi. Spre exemplu, din teama de a nu fi descoperiti.

3. Orbire

O partida de sex agresiva sau un orgasm foarte intens te poate lasa fara vedere. Partial, caci in toate cazurile in care s-a intamplat asa ceva, subiectii nu au mai reusit sa vada, pret de 10-20 de minute, cu un ochi. Acest tip de orbire se numeste amaurosis fugax, insa doctorii nu au o explicatie clara pentru acest fenomen. Se pare ca de vina ar fi obturarea vaselor de sange de la nivel ocular din cauza efortului depus in timpul sexului.

4. Deces

Ai putea crede ca sa iti pierzi viata in timpul unei partide de sex e una dintre cele mai frumoase moduri de a muri. Aproape de fiecare data victimele sunt barbatii de varsta a treia, iar "cauza" este o partenera mult mai tanara si mai energica.

5. Alergie la lichidul seminal

Alergia la anumite alimente poate fi transmisa prin lichidul seminal. Cu alte cuvinte, o femeie care are, sa spunem, alergie la arahide ar putea intra in soc anafilactic din cauza contactului cu sperma unui barbat care a consumat acest produs. Exista si femei care sunt alergice la lichidul seminal, in cazul acestora fiind absolut obligatorie utilizarea prezervativului.
Recomandari