5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre vaginul sau!

5 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre vaginul sau!
  calendar_month   update 19 Iul 2015, ora: 09:26      
Fiecare femeie este unica in felul sau. Partile intime ale reprezentantelor sexului frumos sunt si ele diferite, asa ca acestea trebuie explorate pentru a putea avea parte de placere maxima.

Iata mai jos cateva lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre vaginul sau:

1. Este diferit de la o persoana la alta

Vaginurile femeilor sunt diferite, asa ca nu te compara cu alte femei. Daca observi ca al tau nu este precum al celorlalte femei, nu trebuie sa te ingrijorezi, ci este absolut normal sa fii unica.

2. Himenul nu se reface

De multe ori se spune ca himenul se reface. Este doar un mit. Odata ce acesta s-a rupt nu se va mai reface niciodata, chiar daca nu faci sex o perioada de timp dfoarte indelungata.

3. Orgasmul se obtine prin stimularea clitorisului

Orgasmul vaginal este foarte greu de obtinut. Doar 5% din femei reusesc sa aiba un astfel de orgasm. In general se ajunge la climax doar prin stimularea clitorisului si penetrarea vaginala in acelasi timp.

4. Vaginul nu se curata cu apa

Vaginul se curata singur si nu are nevoie de dusuri cu solutii speciale. Mai mult, daca il speli in interior ii poti da peste cap Ph-ul si te poti confrunta cu infectii grave.

5. Vaginul nu doare

Vaginul nu doare, insa multe femei se plang de aceasta problema. Ei bine, in cazul in care te confrunti cu dureri la penetrare ar trebui sa iei imediat masuri si sa mergi la doctor, pentru ar putea fi vorba despre o problema medicala.

Recomandari