5 motive pentru care barbatul pe care il doresti nu te vrea in viata lui. Afla de ce nu te place!

5 motive pentru care barbatul pe care il doresti nu te vrea in viata lui. Afla de ce nu te place!
  calendar_month   update 13 Mar 2014, ora: 14:30      
Din pacate, nu se intampla intotdeauna ca sentimentele dintre oameni sa fie reciproce. Este foarte posibil sa fi trecut si tu prin asta, iar barbatul pe care il doresti sa nu te fi vrut in viata lui. Sau poate ca se intampla chiar in prezent.

Ce poti face in astfel de situatii? Ratiunea iti spune sa renunti, insa inima nu iti permite sa faci acest lucru pana cand nu esti absolut sigura ca ai incercat toate tacticile de care te puteai folosi.

5 lucruri pe care barbatii le gasesc irezistibile la femei. Afla-le si tu daca vrei sa-l cuceresti!

Dar care ar putea fi motivele pentru ca acel barbat sa nu te placa? Iata cateva posibile variante de explicatii pentru situatia in care nu esti dorita:

1. Te straduiesti prea mult sa il cuceresti

In incercarea ta de a-l seduce pe barbatul care iti place, poti deveni foarte neincrezatoare. Astfel, vei avea tendinta sa ii arati ca ai nevoie de el in viata ta, iar barbatilor nu le place sa stie acest lucru.

6 semne ca e genul de barbat care nu vrea sa se insoare. Afla ce planuri are!

Sexul tare apreciaza vanatoarea, iar o prada prea usoara nu este niciodata pe lista lor de prioritati. Incearca sa te mai temperezi si sa fii mai distanta, da-i si lui ocazia sa lupte pentru tine.

2. I-ai spus sau chiar demonstrat ca te poate avea

Indiferent daca gesturile tale i-au sugerat acest lucru sau daca i-ai spus direct ca il doresti in viata ta, barbatul pe care il placi isi va pierde interesul in astfel de situatii.

Inceteaza sa mai fii disponibila pentru el 24/24 si impune o anumita distanta care sa ii sugereze ca mai ai si alte lucruri de facut decat sa astepti un semn de la el.

3. Te vede ca pe o amica

Daca iti povesteste despre alte fete pe care le place, despre aventurile pe care le-a avut sau despre fostele relatii, este foarte posibil sa te priveasca asa cum ii priveste pe oricare dintre camarazii lui.

Cum se indragostesc barbatii si cum actioneaza atunci cand ii cuprind fiorii dragostei

Este foarte bine ca poate vorbi cu tine despre orice, insa acest lucru nu poate insemna decat ca nu are habar de faptul ca il placi. Incearca sa-i dai indicii in acest sens si evita cat poti discutiile despre femeile din viata lui, care nu ti-ar putea face decat rau in situatia in care vei reusi, pana la urma, sa il cuceresti.

4. Este indragostit de altcineva

Un barbat indragostit nu va putea privi pe nimeni ca pe o eventuala partenera, cu exceptia femeii pe care o iubeste.

4 ingrediente secrete pentru o relatie perfecta. Foloseste-le in povestea ta de dragoste!

In astfel de situatii, nu ai decat sa renunti la idee si sa te reorientezi. Indreapta-ti atentia catre un barbat singur si disponibil din punct de vedere amoros si nu vei mai intampina astfel de probleme.

5. Considera ca nu sunteti compatibili

Poate fi vorba de viziunea religioasa a fiecaruia dintre voi, de muzica pe care o ascultati, de filmele pe care le preferati sau chiar de modul in care va imbracati fiecare.

Invata sa te "vinzi" pe piata intalnirilor. 6 strategii pe care orice femeie trebuie sa le stie daca vrea sa cucereasca

Poate fi vorba de lucruri mult mai serioase, desigur, cum ar fi planurile voastre profesionale sau, viziunea pe care o aveti in legatura cu intemeierea unei familii sau pur si simplu credeti in valori diferite.

In astfel de situatii, gandeste-te bine daca nu cumva are dreptate. Pentru ca oricat de mult s-ar spune despre contraste ca se atrag, lucrurile nu stau chiar asa atunci cand va doriti lucruri cu totul si cu totul diferite si cand priviti viata in directii total opuse.
Recomandari