Skip to article

6 moduri prin care poti face pe cineva sa se indragosteasca de tine

6 moduri prin care poti face pe cineva sa se indragosteasca de tine Indragostiti
Iata ca stiinta se ocupa si cu altfel de studii, legate de un domeniu mai sensibil, si astfel s-a ajuns la concluzia ca exista cateva modalitati prin care poti face pe cineva sa se indragosteasca de tine.

Iata cateva dintre ele:

Profita de lumina difuza

Psihologul Kenneth J. Gergen a realizat un articol, "Deviance in the Dark", in care explica ca in timpul unui studiu s-a constatat ca atunci cand luminile erau aprinse niciunul dintre participanti nu s-au atins in mod intentionat. In schimb, cand lumina era stinsa, 50% s-au imbratisat si 80% au declarat ca erau excitati.

Astfel Gergen a sustinut ca lumina difuza ii ajuta pe oameni sa fie mai romantici, sa se gaseasca atragatori unii pe altii si sa se sarute.

Poarta rosu

S-a constatat faptul ca rosu este culoarea seductiei, barbatii sunt mai atrasi de femeile care sunt imbracate in rosu.

Si.....femeile percep barbatii ca fiind mult mai atragatori din punct de vedere sexual atunci cand acestia poarta rosu.

Impartaseste secrete

Atunci cand se face un schimb de informatii personale, emotionale, apar si sentimentele si astfel se creeaza o legatura mai puternica intre persoane.

Un studiu relevant pentru aceasta teorie este cel al psihologului Arthur Aron, care a reusit sa ii faca pe doi necunoscuti sa se apropie unul de celalalt, totul fiind realizat cu ajutorul unor intrebari pe care cei doi si le-au adresat, astfel ajungand sa se cunoasca foarte bine.

Intrebarile folosite in studiu au fost de genul: "Daca ai putea alege pe oricine din lume, cu cine ai vrea sa cinezi?", "Ai vrea sa devin faimos? Prin ce te-ai remarca?", etc.

Pozitia barbiei

S-a dovedit ca pozitia barbiei dicteaza cat de atragator esti. In cazul femeilor, atunci cand isi scot barbia in evidenta, isi scad gradul de feminitate.

In schimb, barbatii care-si tin barbia in sus sunt considerati mult mai atragatori.

Contact vizual cat mai mult

In urma unui studiu in care subiectii au fost pusi sa priveasca unul in ochii celuilalt s-a constatat ca au dezvoltat sentimente de iubire unul pentru celalalt.

Experiente care provoaca emotii puternice

S-a dovedit ca acele cupluri care practica diferite sporturi impreuna sau au parte de experiente unice, intense, sunt mai fericite decat cuplurile care avea doar activitati placute, cum ar fi mersul prin parc sau la teatru.

Articole recomandate

Horoscop cuplu: ce il sperie la tine, chiar daca te iubeste Horoscop cuplu: ce il sperie la tine, chiar daca te iubeste
Stii ca partenerul tau te iubeste, ti-a demonstrat in repetate randuri ca sentimentele lui pentru tine sunt puternice, iar relatia voastra este una serioasa. Si totusi, te-ai gandit ca in comportamentul tau s-ar putea strecura obiceuri care pe el il scot din minti si il indeparteaza de tine? Iata
Horoscopul dragostei: cele mai fierbinti momente in aprilie Horoscopul dragostei: cele mai fierbinti momente in aprilie
Planetele vor avea cu siguranta un cuvant important de spus in privinta dragostei de care te vei bucura in luna aprilie. Lucrurile pot sta diferit de la un semn zodiacal la altu: Berbecii si Sagetatorii se bucura de momente fierbinti aproape toata luna, pe cand Racii sau Taurii ar putea ravni in
Horoscopul seductiei: cum sa te imbraci ca sa il cuceresti Horoscopul seductiei: cum sa te imbraci ca sa il cuceresti
Barbatii pretuiesc mai mult decat crezi modul in care te imbraci, pentru ca vestimentatia iti pune in valoare sau nu acele parti anatomice irezistibile pentru sexul tare. Interesant este si faptul ca zodia tipului pe care il placi, ii influenteaza slabiciunile pentru o anumita zona a corpului tau.