7 DEFECTE ale FEMEILOR pe care barbatii nu le pot ignora. Vezi ce nu suporta la tine!

7 DEFECTE ale FEMEILOR pe care barbatii nu le pot ignora. Vezi ce nu suporta la tine!
  calendar_month   update 03 Dec 2014, ora: 17:41      
O relatie de iubire de cursa lunga inseamna, in esenta, sa tolerezi anumite laturi negative ale sufletului tau pereche, dar si o buna cunoastere a acestuia. Insa nici cel mai permisiv barbat nu ar putea sa treaca cu vederea unele trasaturi ale partenerei de viata.

Iata cele 7 defecte capitale ale unei femei care se dovedesc de neiertat!

1. Flirtul continuu cu alti barbati

O gluma si un flirt nevinovat sunt lucruri permise in cadrul unei relatii. Insa daca insisti sa iti faci un obicei de a flirta oricand si cu oricine, pregateste-te curand sa te trezesti singura. Chiar si un barbat care nu sufera de gelozie poate abandona o femeie care pare plecata mereu la vanatoare de masculi.

2. Lipsa de realism

Nu cere de la partenerul tau mai multe decat poate oferi. Intr-adevar, basmele romantice folosesc expresii precum "luna de pe cer", "iti pun lumea la picioare", dar realitatea este mult mai cruda. Daca ai asteptari prea mari de la iubitul tau te poti trezi ca da bir cu fugitii cand iti va fi lumea mai draga. Iar povestile romantice nu tin de cald in astfel de situatii.

3. Gelozia extrema

Daca partenerul tau este angrenat intr-o discutie cu alta femeie atragatoare, este normal sa simti samburele geloziei facandu-si loc in inima ta. Nu te grabi insa in a trage si concluzii rapide. Este posibil ca uneori sa iti sara in ochi o banala discutie nevinovata. Poti face scene daca vrei, dar asteapta-te ca in cazul unei asemenea erori sa simiti in acelasi timp si gustul penibilului si pe cel al singuratatii.

4. Ipocrizia

Cand relatia este deja inchegata te vei trezi barfindu-ti fie colegele de munca, fie prietenele din cercul vostru de cunoscuti in fata lui. Inainte de a le critica pe indelete ai grija ca tu sa nu faci cumva constant aceleasi greseli de care le acuzi pe ele. Barbatii pot tolera un strop de barfa feminina, dar cand este dublata de ipocrizie, fac rapid cale intoarsa de langa o astfel de persoana.

5. Dezordinea

Daca l-ai cucerit prin aspectul tau sic si prin ordinea care domneste in locuinta ta, ai grija ca aceste caracteristici sa fie atuurile tale pentru o relatie statornica. Arata-te mereu ingrijita si pastreaza o ordine absoluta in jurul tau pentru a-l tine captiv langa tine. In caz contrar, delasarea ta il va oripila in scurt timp.

6. Negativismul

Nu ii taia elanul din start, chiar daca planurile sale sunt riscante. Nu uita ca in spatele barbatilor de succes sta intotdeauna o femeie, asa ca asuma-ti rolul de a-i atrage atentia asupra riscurilor existente si erorilor din planul sau. Barbatul potrivit va aprecia ajutorul oferit si va invata sa se consulte cu tine. Altfel, va ramane doar cu impresia ca s-a cuplat cu varianta feminina a lui "Gica-contra".

7. Respingerea anturajului

In momentul in care il vei pune sa aleaga intre prietenii lui si tine sau intre familia sa si a ta poti sa fi sigura ca te indrepti spre o despartire rapida. Nu esti obligata sa ii placi prietenii sau rudele, dar nici nu ai cum sa ii impui direct despartirea de ei. Vegheaza doar ca acestia sa nu tulbure linistea caminului vostru si lasa-l pe el sa decida daca se simte mai bine langa o partenera iubitoare sau daca prefera agitatia si stresul provocat de rude si prieteni.
Recomandari