7 lucruri surprinzatoare care chiar conteaza pentru iubitul tau in relatia voastra. Afla ce isi doreste de la tine!

7 lucruri surprinzatoare care chiar conteaza pentru iubitul tau in relatia voastra. Afla ce isi doreste de la tine!
  calendar_month   update 19 Nov 2014, ora: 17:18      
Barbatii sunt uneori mai receptivi la ceea ce se intampla in jurul lor decat am vrea noi sa credem. Au un simt al observatiei mai putin fin decat al femeilor, insa asta nu inseamna ca le scapa lucrurile importante.

Barbatilor le pasa de femeile de langa ei si simt alaturi de ele bucuriile, stresul si ambitiile. Partenerul tau empatizeaza cu toate starile tale, in ciuda faptului ca nu o face in mod vizibil.

Iata care sunt cele mai importante 7 lucruri care cantaresc greu pentru o relatie, din punctul lui de vedere:

1. Zambetul tau

Zambetul tau ii arata ca esti fericita si multumita. Poate ca nu i se datoreaza integral, dar asta nu inseamna ca nu se poate bucura alaturi de tine de micile succese. Zambetul tau e important si in momentele mai putin bune, pentru ca ii arata ca esti o femeie puternica si optimista. Iar pozitivismul poate fi ingredientul secret intr-o relatie, pentru ca va poate da amandurora energia de care aveti nevoie pentru a functiona.

Ai devenit invizibila pentru iubitul tau? Invata sa-l faci gelos si sa te doreasca iar!

2. Respectul

Iubitul tau apreciaza respectul din relatia voastra. Loialitatea, comunicarea politicoasa, gesturile frumoase sunt doar cateva dintre lucrurile care il vor face sa se simta bine in cuplu. In plus, poti fi convinsa ca daca vei oferi acest respect, il vei primi la randul tau in egala masura. Reciprocitatea este, pana la urma, una dintre cele mai pure forme ale respectului bilateral.

3. Complimentele cu privire la realizarile lui

Cariera este pentru un barbat cum este maternitatea pentru o femeie. El stie ca va fi capul unei familii si are nevoie sa se poata baza pe faptul ca e capabil sa o sustina. Realizarile sale profesionale sunt foarte importante pentru el si ar fi fericit ca tu sa le observi si sa te bucuri pentru fiecare in parte.

Cum sa fii cea mai buna iubita pe care a avut-o. 5 sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa-l cuceresti definitiv!

4. Aprecierea

Barbatii au nevoie sa fie stimulati pentru a-si indeplini cu succes obligatiile. Arata-i iubitului tau ca apreciezi tot ceea ce face pentru relatia voastra prin gesturi marunte precum prepararea cafelei dimineata sau prin cuvinte de incurajare si de multumire. Vei observa ca, astfel stimulat, va da mai mult randament in cuplu.

5. Timpul de gandire

Atunci cand vrei sa ii ceri ceva, lasa-l sa digere putin informatiile inainte de a insista. Putin timp de gandire l-ar putea ajuta sa ia deciziile cele mai bune pentru amandoi sau sa se gandeasca la solutii noi si convenabile din toate punctele de vedere.

5 ingrediente secrete pentru o relatie perfecta. Afla ce poti face pentru fericirea in cuplu!

6. Sa te auda razand

Barbatilor le place sa stie ca femeile de langa ei sunt fericite si implinite. Zgomotul rasului tau colorat va fi o confirmare a unei stari de spirit bune, care i s-ar putea datora chiar lui. Incearca sa constientizezi faptul ca iubitul tau vrea sa te faca fericita, iar rasul tau este insasi dovada reusitei lui.

7. Sa te vada aranjata

Ai putea crede ca barbatul de langa tine nu ti-a observat rochia cea noua, coafura si machiajul impecabile si pantofii cu toc cui, dar adevarul este ca iubitul tau adora sa te vada in cea mai buna forma. Motivul nu este neaparat faptul ca nu-ti apreciaza naturaletea, ci ca atunci cand esti aranjata esti si mult mai increzatoare.
Recomandari