7 momente cand PARTENERUL tau te MINTE sau se preface. Afla ce motive are sa te INSELE!

7 momente cand PARTENERUL tau te MINTE sau se preface. Afla ce motive are sa te INSELE!
  calendar_month   update 09 Dec 2014, ora: 17:17      
Uneori, micile artificii comportamentale care au la baza minciuna si prefacatoria sunt facute din inima si cu drag, chiar de catre sufletele noastre pereche. Scopul scuza mijloacele in anumite circumstante, iar intentiile bune ale barbatului de langa tine trebuie apreciate, chiar daca-s construite pe cai mai putin corecte.

Iata cateva dintre cele mai comune situatii in care barbatii mint sau se prefac, pentru a le determina pe femeile care le sunt alaturi sa fie mai fericite si mai multumite in cuplu sau chiar pentru a-si genera propria liniste casnica:

1. Atunci cand "sunt ocupati"

Barbatii se prefac uneori ocupati pentru a scapa de micile cicaleli casnice la care ii supun partenerele lor. Daca il vezi pe iubitul tau cu laptopul in fata, uitandu-se nedumerit la valorile bursei sau daca tocmai s-a apucat sa repare radioul bunicii, e foarte posibil sa se teama ca-l vei trimite sa duca gunoiul sau sa faca piata.

6 TRUCURI sa-l faci sa se INDRAGOSTEASCA iremediabil de tine. CUCERESTE-L fara efort!

2. Cand se prefac ca asculta

Barbatii te pot privi in ochi cu aparenta empatie, pot gesticula ca si cum te-ar asculta, te pot privi ca si cum ar fi afectati de ceea ce le spui, fara a retine totusi o iota din discursul tau, daca nu este relevant pentru ei. Desigur, este vorba despre povestile din salonul de manichiura sau de ultimele barfe mondene, care nu-i intereseaza catusi de putin.

3. Cand sunt hiperactivi la evenimente la care nu vor sa fie prezenti

Ai invitati si el s-a oferit sa serveasca masa si sa spele vasele? Adevarul e ca vrea sa scape de interogatoriile celor mai bune prietene ale tale si prefera sa se implice in activitati mecanice, care fac timpul sa zboare, decat sa stea ca o statuie in fata musafirilor.

Secretele unei relatii fericite si de durata. Afla cum poti sa ai o poveste de dragoste frumoasa pentru toata viata!

4. Cand se lauda cu orientarea in spatiu

Chiar daca par sa se priceapa mai bine la geografie decat femeile, barbatii au hibele lor in ceea ce priveste orientarea. Si n-ar recunoaste niciodata ca nu stiu sa ajunga undeva, n-ar consulta o harta sau un GPS decat in situatii extreme si cu atat mai putin n-ar cere indicatii nimanui, e in natura lor sa incerce singuri.

5. Cand "stiu" sa repare lucruri

Sigur ca stie exact cum functioneaza telecomanda, aparatul de prajit paine, laptopul tau sau telefonul fix. Nu degeaba au dezmembrat masinute cand erau mici, deci nu au nevoie de manual de utilizare sau de instructiuni de folosire, ei repara totul pentru ca se pricep la toate.

Ce CONTEAZA cu adevarat pentru BARBATI intr-o relatie. Afla ce isi DORESTE de la tine!

6. Cand empatizeaza cu starile tale

Trebuie sa-ti schimbi flecurile de la perechea preferata de pantofi? Acelasi lucru l-a patit si el la ultima pereche de incaltari sport cu crampoane, stie exact prin ce treci si cat de traumatizant este. Si daca n-ar fi asa, tot ar fi in stare sa gaseasca situatii paralele si similare prin care a trecut si el.

7. In pat, cand par increzatori si mandri de felul in care arata si evolueaza

Apar dezbracati pe lumina, cu trupurile lor de Adonis sau de bunic al lui Adonis si n-ai zice ca-si fac vreodata griji cu privire la felul in care arata. Adevarul este ca isi fac, dar nu ar vrea ca femeile de langa ei sa constientizeze asta, tocmai pentru ca stiu ca sex appeal-ul are foarte mult de-a face cu increderea in fortele proprii.
Recomandari