Skip to article

8 secrete pe care barbatii ar vrea ca femeile sa le stie despre ei. Afla-le gandurile ascunse!

8 secrete pe care barbatii ar vrea ca femeile sa le stie despre ei. Afla-le gandurile ascunse!
Se spune despre barbati ca sunt secretosi. Ei, bine, de fapt se pare ca ei au parte de o multime de trairi launtrice pe care si-ar dori cu tot dinadinsul ca femeile sa le cunoasca fara ca ei sa scoata o vorba. Sociologii au realizat si un top al secretelor pe care barbatii ar vrea ca partenerele lor sa le stie despre ei:

1. Dragoste versus umilinta

Barbatii ar accepta mai degraba sa nu fie iubiti decat sa fie umiliti. Ei nu suporta sub niciun chip ca partenerele lor sa ii faca de ras in particular si cu atat mai mult in public. Ei se simt bine atunci cand stiu ca iubitele sau sotiile lor au incredere in ei si ii admira.

9 lucruri pe care oamenii puternici NU le fac intr-o relatie. Afla cum se feresc de suferinta!

2. Mania e un raspuns

Barbatii considera ca nervii si mania sunt un raspuns la atitudinile negative sau la lipsa de respect a persoanei care le sta alaturi. Atunci cand se simt dispretuiti, reactioneaza prin accese de furie.

3. Sunt nesiguri pe ei

Barbatii se tem de esec mai mult decat orice pe lume. Nu vor spune niciodata asta cu voce tare, dar in adancul sufletului lor se simt vulnerabili. Si care este antidotul? Afirmarea! Barbatii vor ca sotiile lor sa ii considere cei mai buni, unici, irepetabili. De aceea, simt nevoia sa fie laudati, maguliti.

4. Simt ca duc greul casei

Barbatii resimt ca pe o povara faptul de a fi stalpul familiei. Mai ales daca castiga mai putin decat sotiile lor, ei traiesc cu apasarea ca trebuie sa devina principalul furnizor financiar al casei. De aceea simt nevoia de incurajare si de sprijin din partea partenerei, care sa le arate intelegere.

5. Vor mai mult sex

Evident, am putea spune, nici nu ne asteptam la altceva! In mod surprinzator insa, nevoia aceasta de sex nu este doar o satisfacere a necesitatilor fiziologice, ci pur si simplu barbatii isi doresc sa se simta iubiti si doriti de partenerele lor. In mod regulat.

Cum te transformi in iubita ideala. 15 reguli pe care trebuie sa le respecti intr-o relatie!

6. Sex inseamna mai mult decat sex

Atunci cand barbatii se simt doriti de catre sotiile sau iubitele lor, acest lucru are un efect profund asupra restului vietii lor. Le confera un sentiment de incredere, de bunastare, cu ajutorul caruia pot depasi orice obstacol. Atunci cand un barbat este respins din punct de vedere sexual, totul se rasfrange asupra increderii sale in propria masculinitate si, implicit, in ceea ce inseamna el ca barbat, ca sot.

7. Lupta cu ispitele vizuale

Chiar si cel mai fidel si mai evlavios barbat lupta cu ispitele. Si asta pentru ca zilnic prin fata ochilor lui se perinda femei care mai de care mai atragatoare, care le raman intiparite pe retina si care nu le dau pace. Iar barbatii ar vrea sa faca un titlu de glorie din invingerea acestor ispite. Adica, sa stie si consoartele lor ca, de fapt, sunt supusi tentatiilor zi de zi, dar nu pica in capcana.

Ce poti face cand barbatul pe care il placi nu este bun la pat. Afla cum iti poti salva relatia!

8. Se tem ca nu sunt suficient de romantici

Barbatii se bucura de dragoste, dar se indoiesc de abilitatile lor de a fi romantici. Chiar daca sunt mai neindemanatici atunci cand vine vorba de gesturi care sa le flateze iubitele, ar vrea ca acestea sa stie ca de fapt ei n-ar vrea sa fie asa, dar sta in natura lucrurilor acest fapt. De aceea simt si nevoia sa fie incurajati sa faca astfel de gesturi. Mai precis, femeile sa ceara deschis ceea ce isi doresc.

Articole recomandate

9 lucruri pe care oamenii puternici NU le fac intr-o relatie. Afla cum se feresc de suferinta! 9 lucruri pe care oamenii puternici NU le fac intr-o relatie. Afla cum se feresc de suferinta!
Gresim in viata de multe ori pentru ca suntem slabi sau pentru ca nu am stiut sa facem alegerile potrivite. Sunt persoane in jurul nostru pregatite emotional de la care putem invata ce trebuie sa evitam atunci cand vrem o relatie perfecta. Iata ce nu fac oamenii puternici mental:1. Nu despica firul
Cum te transformi in iubita ideala. 15 reguli pe care trebuie sa le respecti intr-o relatie! Cum te transformi in iubita ideala. 15 reguli pe care trebuie sa le respecti intr-o relatie!
Poate ca partenerul tau are unele lipsuri, dar tu esti cu adevarat iubita perfecta? Gandeste-te putin inainte de a-l acuza si de a-l arata cu degetul si de a-l invinui pentru ceea ce nu functioneaza in relatia voastra si asigura-te ca tu indeplinesti toate conditiile pentru a intra in posesia
Ce poti face cand barbatul pe care il placi nu este bun la pat. Afla cum iti poti salva relatia! Ce poti face cand barbatul pe care il placi nu este bun la pat. Afla cum iti poti salva relatia!
Barbatul de care te-ai indragostit nu este tocmai un zeu al amorului? Are toate calitatile jumatatii perfecte, in afara celor care tin de performante sexuale? Te simti captiva in fata dilemei de a ramane iubita lui sau de a renunta la tot pentru ca nu te satisface in pat?Astfel de decizii trebuie
6 diferente intre o relatie sanatoasa si una toxica. Tu ce fel de poveste traiesti? 6 diferente intre o relatie sanatoasa si una toxica. Tu ce fel de poveste traiesti?
Relatiile si sentimentele reprezinta una dintre cele mai sensibile laturi ale noastre. Barbati si femei din intreaga lume si-au daruit inima persoanelor nepotrivite si au sfarsit prin a suferi cumplit. Tu nu trebuie sa treci prin trauma unei relatii toxice, daca vei sti sa o depistezi din timp.Insa
Secretele unei relatii reusite: Gesturile mici care completeaza magia din dormitor! Secretele unei relatii reusite: Gesturile mici care completeaza magia din dormitor!
Viata sexuala este la fel de importanta precum comunicarea, iar o echipa de cercetatori sustine ca cele 15 minute dupa incheierea actului sexual sunt esentiale. Secretele unei relatii reusite stau in gesturile din dormitor: mangaierile tandre dupa sex sunt cele care conteaza cel mai mult intr-o