Cum trebuie sa fie un barbat bun la pat. 7 semne care iti arata ca te va duce pe culmile placerii!

Cum trebuie sa fie un barbat bun la pat. 7 semne care iti arata ca te va duce pe culmile placerii!
  calendar_month   update 16 Sep 2015, ora: 13:43      
Fiecare femeie isi doreste sa gaseasca partenerul perfect: sa fie frumos, destept si sa faca si dragoste ca nimeni altul. Daca vrei sa fii sigura ca macar ultima parte din enumerare e asa cum visezi, iata care sunt gesturile care iti arata ca ai gasit cel mai bun partener pentru sex:

1. Cauta mai intai satisfactia ta. Daca iubitul tau face tot posibilul ca in primul rand tu sa te simti bine, lasandu-se pe el pe planul doi, atunci trebuie sa stii ca ai pus mana pe barbatul ideal. Cel putin din acest punct de vedere.

2. Nu iti ia in ras fanteziile erotice. Oricine are macar o fantezie, iar daca atunci cand o marturisesti te face sa te simti confortabil cu asta e un semn foarte bun. Inseamna ca e deschis sa incerce tot ceea ce tie ti-ar face placere.

3. Nu iti ignora toate zonele erogene. Zonele erogene sunt multiple si nu se rezuma doar la zona genitala, asta stie toata lumea. Insa putini sunt barbatii care stiu cum sa mangaie mainile sau sa sarute gatul unei femei astfel incat sa ii starneasca fiori.

4. Nu se simte amenintat de vibrator. Jucariile sexuale nu sunt un tabu, ci uneori au chiar rol terapeutic. Iar daca iubitul tau nu este deranjat de faptul ca ai printre lucrurile tale si un vibrator, spre exemplu, e pentru ca el stie prea bine ca poate face mult mai mult decat un aparat cu baterii.

5. E deschis la experiente noi. Sexul a depasit demult granitele dormitorului, insa mai sunt inca barbati care nu se vad facand dragoste altundeva decat in pat. Daca, din fericire, iubitul tau arata deschidere catre experiente inedite, atunci te poti considera fericita.

6. Nu te face sa te rusinezi cu trupul tau. Pentru el nu conteaza ca esti slaba sau ai pus pe tine cateva kilograme, ce varsta ai sau daca ti-au aparut cateva riduri in coltul ochilor. El te face sa te simti intotdeauna ca o diva.

7. Cand esti cu el ai vrea sa ajungi direct in dormitor. Barbatul care te face sa il doresti incontinuu inseamna ca are acel ceva pentru care merita sa il pastrezi pentru totdeauna. E frumos sa stati la cina, sa vorbiti, sa beti sampanie, dar parca tie gandul tot numai la clipa in care veti ajunge in dormitor iti sta.
Recomandari