Greseli pe care le faci in timpul PRELUDIULUI si care va strica partidele de SEX. Evita-le!

Greseli pe care le faci in timpul PRELUDIULUI si care va strica partidele de SEX. Evita-le!
  calendar_month   update 27 Nov 2014, ora: 12:15      
O partida reusita nu depinde doar de atractia dintre cei doi parteneri ci si de modul in care se desfasoara preludiul. Graba in pat si alte mici sau mari greseli pot duce la o partida lamentabila de sex.

Iata care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti in timpul preludiului:

Nu comunici

Preludiul nu inseamna doar contact fizic. Vorbeste cu partenerul, spune-i ce iti doresti, ce ai vrea sa-ti faca. Desigur, tonul trebuie sa fie unul adecvat, cat mai senzual, astfel incat iubitul tau sa fie la fel de excitat si atunci cand aude ca ai vrea sa te sarute mai putin pe gat si sa insiste mai mult pe sani.

Nu condimentezi partida cu expresii vulgare

Daca la inceputul relatiei partidele de sex erau pline de romantism, pe masura ce va obisnuiti unul cu celalalt, n-ar strica sa condimentati sexul cu ajutorul unui limbaj mai colorat, chiar vulgar. Cu siguranta iubitul tau se va excita foarte mult cand te va auzi rostind cuvinte "picante".

6 motive pentru care femeile se prefac ca au orgasm

Te grabesti


Este normal sa iti doresti sa ajungeti cat mai repede la momentul penetrarii, insa asteptarea face lucrurile mai interesante si mai placute. In plus, lipsa lubrifierii iti poate provoca probleme destul de... dureroase si poate duce la compromiterea partidei de sex. Asadar, evita sa te grabesti si prelungeste preludiul pana in momentul in care te simti 100% pregatita si simti ca nu mai rezisti.

5 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm. Trebuie sa le afli!

Te concentrezi pe o singura zona

Este adevarat ca cea mai putenica zona erogena a barbatilor este cea a organelor genitale, insa este foarte posibil ca partenerul tau sa se simta deranjat de faptul ca insisti sa-ti concentrezi atentia doar acolo.

7 tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci cu iubitul tau. Afla care dintre ele este cel mai excitant!

Descopera-i usor si alte zone erogene si acorda atentie acestor puncte. Linge si musca usor lobul urechii, saruta-l pe gat, pe piept sau pe abdomen. De preferat este sa-i atingi organele genitale doar din cand in cand pentru a-i da astfel un semnal iubitului tau ca va apropiati de momentul penetrarii, dar ca totusi mai ai nevoie de putin preludiu.

Recomandari