Skip to article

Horoscop 2015: Afla cum stai cu dragostea in noul an!

Horoscop 2015: Afla cum stai cu dragostea in noul an!
Dupa un 2014 dificil, 2015 va fi un an bun pentru foarte multi nativi, in special pentru Tauri, dupa ce acestia vor scapa de tranzitul planetei Saturn.

Asadar, in ceea ce priveste viata sentimentala, multi nativi vor putea face noi cuceriri sau isi vor putea oficializa relatia actuala.

Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in dragoste, citeste horoscopul anului 2015:

Berbec

Berbec

Jupiter se va afla in casa iubirii Berbecului in prima parte a anului 2015, aceasta pozitie mentinandu-se pana spre jumatatea lunii august. Berbecii vor avea o viata foarte dinamica in sectorul privat, sunt sanse ca foarte multi nativi sa se indragosteasca, iar relatiile incepute pe parcursul acestui an sa fie solide. Nativii care au o relatie stabila, iar in 2015 nu se va pune problema alteia noi, vor putea discuta despre casatorie sau copii. Ultimele doua luni ale anului vor fi foarte pasionale.


Taur


Articole recomandate

Horoscop: Cu cine ai sanse sa te mariti, in functie de semnul astral. Afla in ce zodie se afla barbatul care ti-e sortit! Horoscop: Cu cine ai sanse sa te mariti, in functie de semnul astral. Afla in ce zodie se afla barbatul care ti-e sortit!
Esti adepta casatoriei si iti doresti o familie? Adesea, lucrurile nu merg asa cum ne dorim noi, femeile, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-ti pierzi speranta. Fiecare isi gaseste sufletul pereche, mai devreme sau mai tarziu.Se spune ca in momentul in care intalnesti barbatul care ti-e
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
8 - 14 decembrie este o saptamana a rezolvarii conflictelor mai vechi, a iubirii, a relatiilor intense si a experientelor de neuitat.Majoritatea nativilor isi vor gasi linistea in intimitatea caminului sau a cuplului, iar cativa dintre ei vor putea rezolva probleme care ii macina de ceva vreme.
Citeste horoscopul 8 - 14 decembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul 8 - 14 decembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 8 - 14 decembrie 2014 poate aduce noi experiente, este interesanta din multe puncte de vedere, iar pozitia astrelor este una favorabila. Semnele de Pamant vor fi foarte active in aceasta perioada si vor putea lua decizii de viitor sau vor rezolva probleme mai vechi.Asadar, daca vrei sa
Cele 5 caracteristici ale unui suflet pereche: Afla cum iti dai seama cine iti este sortit! Cele 5 caracteristici ale unui suflet pereche: Afla cum iti dai seama cine iti este sortit!
Sufletele pereche reprezinta simbolul universal al iubirii. Intr-o lume in care totul se schimba foarte repede, ajungem sa ne pierdem in relatii care nu ne ajuta sa ne dezvoltam, care nu ne aduc nicio satisfactie sau care pur si simplu ne impiedica sa evoluam. Sufletul pereche te completeaza, este
Horoscop 2015: Afla ce iti rezerva astrele in noul an! Horoscop 2015: Afla ce iti rezerva astrele in noul an!
Dupa un 2014 plin de greutati, in care foarte multi nativi s-au zbatut sa obtina anumite lucruri si s-au confruntat cu diverse probleme, urmeaza un an dinamic, plin de aventura, in care se vor putea reconfigura strategiile. Anul 2015 aduce foarte multe schimbari la toate nivelele, iar cei mai multi
Cele cinci DIMENSIUNI ale SUFLETULUI tau: Descopera ceea ce esti! Cele cinci DIMENSIUNI ale SUFLETULUI tau: Descopera ceea ce esti!
Potrivit traditiei Cabala, intreaga creatie este formata din cinci mari categorii ale constiintei sau, mai bine zis, cinci universuri. Desi fiecare religie in parte a atribuit diverse nume acestor universuri, trebuie inteles faptul ca ele sunt concentrice, exista unul in interiorul celuilalt.