Zone erogene. 7 locuri surprinzatoare de pe trup care ofera placeri nebanuite

Zone erogene. 7 locuri surprinzatoare de pe trup care ofera placeri nebanuite
  calendar_month   update 15 Oct 2015, ora: 17:30      
Trupul uman este o entitate fascinanta. O sursa uriasa de placere si de satisfactie sexuala, un imens pachet de nervi care asteapta sa fie stimulati pentru a trimite fiori electrizanti. De multe ori insa nu stim ce si cum trebuie atins pentru a starni placerea.

Iata cateva dintre zonele erogene cu potential prea putin exploatat:

1. Coapsele

Atingerea zonei coapselor, fie prin mangaieri, fie cu sarutari, este extrem de excitanta, iar cu cat e exploatata mai mult zona din preajma organelor genitale cu atat este mai intensa senzatia.

2. Nasul

Potrivit WebMD, nasul, care dupa buze este zona de pe fata care contine cel mai mare numar de terminatii nervoase, este o zona erogena surprinzatoare atat pentru femei, cat si pentru barbati. De aici a pornit si sarutul eschimosilor, care isi frecau nasurile unul de al celuilalt. Iar daca iti ciupesti sau il musti usor de nas pe partener i se vor trezi senzatii puternice.

3. Mameloanele

Pentru multe femei, sanii sunt o zona cheie de stimulat, reusind sa ajunga la orgasm fie si doar prin atingerea mameloanelor.
Este valabil si pentru unii barbati. WebMD spune ca mameloanele barbatilor au un numar la fel de mare de terminatii nervoase ca si ale femeilor.


4. Buricul

In cazul femeilor, buricul este o zona erogena pe care prea putini barbati o stimuleaza. Dincolo de senzatia de gadilat pe care o resimte in acest punct, ar putea trai senzatii asemanatoare ca in cazul stimularii clitorisului. Motivul? Atat ombilicul, cat si clitorisul sunt create din acelasi tesut, astfel incat cele doua sunt conectate neurologic.

5. Picioarele

Cand vine vorba despre picioare, talpile sunt considerate zone erogene in cazul barbatilor, iar degetele in cel al femeilor. Totul se datoreaza faptului ca laba piciorului abunda in terminatii nervoase care fac legatura cu numeroase parti ale corpului, inclusiv cu zona intima.
Un punct sensibil pe harta talpii barbatului este situat in dreptul celui de al treilea deget, cam la trei centimetri distanta. Masat acest punct va produce erectie. Degetele de la picioare le creeaza femeilor senzatii nebanuite, cu atat mai mult cu cat exista o legatura intre acest loc si vaginul femeii. Varfurile degetelor de la picioare trebuie atinse usor cu dintii si cu limba pentru o stimulare sexuala excelenta.

6. Urechile

Potrivit Menshealth.com, urechile sunt o zona erogena atat pentru barbati, cat si pentru femei. Stimulate prin mangaieri sau chiar cu varful limbii, produc senzatii tari.

7. Spatele genunchilor

Pentru barbati, partea din spate a genunchilor este o zona intens erogena, intrucat au mai putin par astfel ca locul este mai sensibil la atingere. Si femeilor le sunt starnite senzatii intense prin simpla atingere a acestei parti a corpului.
Recomandari