Cum il faci sa innebuneasca de gelozie. 5 pasi simpli cu efect garantat!

Cum il faci sa innebuneasca de gelozie. 5 pasi simpli cu efect garantat!
  calendar_month   update 17 Iun 2015, ora: 18:49      
Simti ca iubitul tau nu mai este interesat de tine si ca ai devenit aproape invizibila? Atunci este momentul sa iei atitudine si sa ii starnesti din nou interesul!

Cum? Gelozia este cea mai la indemana solutie. Iata cum il poti face sa iti acorde din nou atentia pe care o meriti:

1. Iesi cat mai des singura

Daca relatia voastra este la inceput sau daca inca sunteti in stadiul in care doar flirtati, trebuie sa-i arati ca nu este buricul pamantului si ca planurile tale nu depind in totalitate de el. Arata-i ca ai prieteni si ca iti place sa-ti petreci timpul cu ei si fa tot posibilul sa te simti bine in absenta lui, se va ambitiona si va incerca sa iti atraga mai mult atentia.

Cum te transformi in iubita ideala. 15 reguli pe care trebuie sa le respecti intr-o relatie!

2. Arata-i ca exista si alti barbati

Nu te sfii sa remarci comportamentul exemplar al altor barbati de fata cu el. Va fi un motiv in plus sa se straduiasca sa se depaseasca pe sine insusi si sa devina tot mai galant si mai atent fata de tine.

3. Flirteaza in mediul virtual

Vrei sa-i atragi atentia si sa ii demonstrezi ca esti dorita? Fii activa pe retelele de socializare, iar popularitatea va veni de la sine. Odata ce va vedea ca barbatii stau la coada sa-ti dea "like", isi va da seama ca nu este singurul care te doreste si care vrea sa-ti intre in gratii.

Ce poti face cand barbatul pe care il placi nu este bun la pat. Afla cum iti poti salva relatia!

4. Ignora-l

Nu-i raspunde prompt la telefon si la mesaje si lasa-l sa te astepte cateva minute, un sfert de ora atunci cand trebuie sa va intalniti. Va simti putina indiferenta in aceste gesturi si i se vor activa senzorii geloziei. Ai grija insa sa nu-si piarda increderea in tine si nu te folosi de acest truc in fiecare zi.

Ai devenit invizibila pentru iubitul tau? Invata sa-l faci gelos si sa te doreasca iar!

Arata-i ca esti curtata

Iubitul tau trebuie sa stie ca esti dorita si de alti barbati, pentru a te putea pretui mai mult. Asa ca nu te feri de el cand iti suna telefonul sau cand primesti flori de la vreun admirator. Lasa-l sa vada gesturile pe care le fac altii pentru a te cuceri, dar nu exagera in a-ti manifesta incantarea. La urma urmei, vrei sa-i atragi atentia si sa-l cuceresti, nicidecum sa-l pierzi.

Recomandari