Skip to article

7 semne ca esti o persoana sanatoasa din punct de vedere spiritual

7 semne ca esti o persoana sanatoasa din punct de vedere spiritual
O persoana sanatoasa din punct de vedere spiritual reuseste sa te atraga din primul moment in care o intalnesti. Te simti bine in preajma acelei persoane, ai un sentiment de impacare sau simti cativa fiori pe sira spinarii.

Generozitatea unei astfel de persoane este greu de egalat, are abilitatea de a se bucura de prezent si de a-i face pe ceilalti sa se simta bine. Tot ce trebuie sa stii este ca nu este greu sa ajungi la un asemenea nivel spiritual.

Iata cateva semne care te ajuta sa iti dai seama ca esti pe calea cea buna:

1. Iti iubesti viata si esti fericita pentru ceea ce ai

Dupa lungi perioade de conflicte interioare sau suferinte, ai ajuns la acel nivel in care iti iubesti viata si in care esti multumita pentru orice lucru pe care il primesti, indiferent cat de mic este. Aceasta stare te ajuta sa fii in concordanta cu propriile trairi sufletesti si sa inveti sa te bucuri de tot ceea ce este mai frumos pe lume.

2. Simti ca cei din jur au nevoie de tine

Traiesti cu acel sentiment ca toata lumea din jur are nevoie de tine, ca aduci o contributie importanta in viata lor si ca ii poti face sa zambeasca in orice moment. Simti ca viata pe care o traiesti are o semnificatie aparte si profiti de fiecare moment pe care il ai pentru a aduce zambete si bucurie in viata tuturor.

3. Ai incetat sa ii mai judeci pe ceilalti

Ai ajuns in acel punct in care nu mai vrei sa pierzi timp si energie incercand sa-i judeci pe ceilalti. Timpul tau este mult prea pretios pentru a te concentra asupra lucrurilor negative. Singurul tau scop este sa fii fericita si sa traiesti viata fara sa tii cont de cei din jur.

4. Ai curajul sa renunti la relatiile toxice

Ai curajul sa te detasezi de acele relatii care nu iti fac bine. Stii cand sa pui punct si cand sa elimini anumite persoane din viata ta. Fericirea ta este mult prea pretioasa pentru a pica prada sentimentelor de regret sau de tristete.

5. Esti fericita pentru ca visezi cu ochii deschisi

Adesea, obisnuiesti sa visezi cu ochii deschisi, sa consideri ca intreaga lume este la picioarele tale si ca poti realiza orice. Esti fericita fara un motiv anume, sufletul tau este impacat, iar tu te bucuri de viata ce ti-a fost daruita.

6. Iti exprimi cu usurinta gandurile si sentimentele

Esti o persoana foarte curajoasa, iti exprimi cu usurinta gandurile si sentimentele si esti mereu o prezenta placuta. Te bucuri de fiecare moment pe care il ai, iar fiecare zi este cu totul speciala pentru tine.

7. Iti incepi ziua cu intentia de a fi un om bun

In fiecare dimineata te trezesti cu intentia de a fi un om bun, de a-i face pe ceilalti sa zambeasca. Vrei sa te bucuri de viata si traiesti fiecare clipa la intensitate maxima.

Sursa: e-dimineata.ro

Articole recomandate

Horoscop: Afla cum stai cu iubirea in luna martie 2015, in functie de zodia ta Horoscop: Afla cum stai cu iubirea in luna martie 2015, in functie de zodia ta
Martie este o luna provocatoare, avem de-a face cu foarte multe schimbari, in special in zona relatiilor. Careul Uranus - Pluto va rascoli amintiri si va fi radical in privinta unor situatii. Totodata, se poate observa o accentuare a impulsivitatii, ceea ce inseamna ca unele decizii nu vor fi
Atmosfera astrala pentru luna martie 2015: Afla ce schimbari aduce! Atmosfera astrala pentru luna martie 2015: Afla ce schimbari aduce!
Luna martie aduce un climat astral foarte interesant. Elementul Foc se evidentiaza in aceasta perioada, fiind sustinut de sase planete, urmat de Elementul Apa, sustinut de patru planete, plus aspectul de Luna Noua, eclipsa totala de soare si Echinoctiul de primavara. Elementul Pamant este sustinut
Horoscop: Afla cat de norocoasa vei fi in luna martie 2015, in functie de zodia ta Horoscop: Afla cat de norocoasa vei fi in luna martie 2015, in functie de zodia ta
Martie este o luna provocatoare si antrenanta, au loc foarte multe schimbari, in special in zona banilor si a carierei. Contextul astral este favorabil multor nativi, iar deciziile luate in aceasta perioada pot avea un efect pozitiv pe termen lung. Dupa data de 17 martie lucrurile pot intra in
Numerologie: Afla ce schimbari iti aduce luna martie 2015, in functie de numarul soarelui! Numerologie: Afla ce schimbari iti aduce luna martie 2015, in functie de numarul soarelui!
Luna martie 2015 aduce cateva schimbari si evenimente interesante, in special in zona banilor sau a carierei. Este o perioada dinamica si frumoasa. Atmosfera generala va fi una buna, iar energiile pozitive ii vor impinge pe cei mai multi nativi sa ia decizii importante. Numarul soarelui te ajuta sa
Citeste horoscopul saptamanii 2 - 8 martie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 2 - 8 martie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 2 - 8 martie 2015 este cea a redescoperirii traseului si a evolutiei spirituale. Se pot lua foarte multe decizii, dar dupa placul inimii. Este posibil sa apara si cateva elemente tulburatoare din trecut, dar nu ar trebui sa reprezinte o problema majora. Foarte multe persoane vor reusi sa
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 2 - 8 martie 2015 este cea a redescoperirii traseului si a evolutiei spirituale. Se pot lua foarte multe decizii, dar dupa placul inimii. Este posibil sa apara si cateva elemente tulburatoare din trecut, dar nu ar trebui sa reprezinte o problema majora. In ce priveste zona de cuplu, se