Skip to article

Horoscop: Cat de bun va fi ca sot, in functie de zodia lui

Horoscop: Cat de bun va fi ca sot, in functie de zodia lui
Ti-ai gasit alesul inimii, dar esti suspicioasa in privinta viitorului tau cu el? Nu toti barbatii sunt facuti sa fie soti, insa acest lucru nu ar trebui sa te puna pe fuga!

Astrele iti vin in ajutorul si iti dezvaluie cateva secrete, astfel ca tu sa iti dai seama cat de bun va fi ca sot barbatul pe care il iubesti, in functie de zodia lui:

Berbec

horoscop berbec cerc

Barbatul Berbec nu se grabeste sa se insoare, el este foarte pretentios si intotdeauna va incerca sa gaseasca o femeie care sa fie asemeni mamei lui. Ca sot se poate implica foarte mult atat in treburile casnice, cat si la plata facturilor, insa are tendinta sa exagereze cu anumite lucruri si firea sa dificila il impiedica sa fie prea usor de suportat.


Taur


Articole recomandate

Mercur in mers direct in Balanta: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza! Mercur in mers direct in Balanta: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Dupa o perioada in care Mercur a fost retrograd, acesta isi reia mersul direct in Balanta, insa pana pe data de 9 noiembrie, cand isi va continua mersul direct in Scorpion. In aceasta perioada Mercur va avea o influenta puternica, iar foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa-si revizuiasca
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie 2014 este cea a curajului, iar foarte multi nativi vor dori sa faca schimbari semnificative in viata lor, in special pe plan sentimental.Experientele care le-a provocat suferinta trebuie date uitarii si orice gand trebuie indreptat catre viitor. Desi Venus si
Citeste horoscopul saptamanii 27 octombrie - 2 noiembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 27 octombrie - 2 noiembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie 2014 este cea a curajului. Majoritatea nativilor isi vor invinge cele mai mari temeri si vor pasi cu dreptul catre o noua cale. Schimbarile semnificative din aceasta perioada le poate aduce armonie pe toate planurile! Desi la inceputul acestei saptamani Venus si
Puterea intelepciunii: Cum iti cultivi intuitia de-a lungul vietii si cum te ajuta in momentele cheie! Puterea intelepciunii: Cum iti cultivi intuitia de-a lungul vietii si cum te ajuta in momentele cheie!
Intuitia este o calitate cu care ne nastem, iar pentru foarte multi oameni aceasta calitate are o semnificatie aparte! Reprezinta puterea noastra interioara de a anticipa anumite lucruri, ne ajuta sa ne ghidam in viata si poate fi un adevarat potential de afirmare si recunoastere in societate.
Zodiac African: Afla ce semn esti si ce spune acesta despre tine! Zodiac African: Afla ce semn esti si ce spune acesta despre tine!
Despre astrologia africana nu se stiu foarte multe lucruri, insa interpretarile semnelor zodiacale ne ajuta sa intelegem mai multe detalii despre personalitatea unei persoane. Zodiacul African se bazeaza pe simbolurile ancestrale, care reprezinta pietrele de temelie ale culturii africane: familia
Numarul Soarelui: Afla cum il calculezi si ce spune acesta despre tine! Numarul Soarelui: Afla cum il calculezi si ce spune acesta despre tine!
Numarul Soarelui iti dezvaluie detalii importante despre personalitatea ta, trebuie doar sa inveti sa-l calculezi si astfel sa afli ce spune acesta despre tine! Este foarte simplu de calculat, trebuie doar sa aduni numarul corespunzator lunii in care te-ai nascut si ziua de nastere, iar la final sa