Skip to article

Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale!

Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale!
Te-ai intrebat pana in acest moment cum reactioneaza barbatii la critica? Adesea, noi, femeile, avem tendinta sa-i criticam prea mult pe barbatii din viata noastra, iar de cele mai multe ori toate aceste lucruri duc la certuri si la despartire.

Chiar daca consideri ca o critica este constructiva, pe iubitul tau ar putea sa-l deranjeze. Modul in care reactioneaza in momentul in care stai cu gura pe el tine insa si de zodie. Asadar, astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si iti ofera cateva informatii care ti-ar putea fi utile.

Iata cum accepta iubitul tau criticile tale, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

horoscop berbec vintage

Barbatul Berbec este foarte incapatanat si foarte rar accepta parerea altcuiva. Nu ii place sa fie criticat la fiecare pas, iar daca tu faci lucrul acesta, el va avea tendinta sa se indeparteze de tine. Mai mult, este posibil chiar sa aiba cateva iesiri mai putin obisnuite sau sa ridice tonul la tine. Cativa nativi vor avea tendinta insa sa se lase demoralizati si sa nu mai aiba nicio initiativa in relatie, de teama ca vor fi criticati.

Taur


Articole recomandate

Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza! Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Venus, planeta relatiilor si a iubirii, trece prin Leu in perioada 5 iunie - 18 iulie 2015, reintorcandu-se in acest semn in data de 31 iulie, pana pe 8 octombrie.

Semnul Leului este guvernat de Soare, ceea ce inseamna ca este plin de energie, radiaza si straluceste puternic, asemeni
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 8 - 14 iunie 2015 este cea a cultivarii spiritului si a mentinerii nivelului optim de actiune. Se va pune accent pe relatii, in special pe cele sentimentale.

Se pot incheia anumite capitole sau se pot incepe unele noi. Este o perioada in care se pot lua decizii importante si in
Citeste horoscopul saptamanii 8 - 14 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 8 - 14 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 8 - 14 iunie 2015 este cea a cultivarii spiritului, a muncii in echipa si a mentinerii nivelului optim de actiune. Spre deosebire de ultima perioada, acum se pot face analize, se pot lua decizii finale sau se pot incheia anumite capitole.

Foarte important va fi faptul ca Mercur
Mesajul ingerilor pentru luna iunie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine! Mesajul ingerilor pentru luna iunie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine!
Arhanghelul Mihail isi face simtita prezenta in luna iunie 2015. Este o perioada in care vom avea posibilitatea sa ne adunam gandurile, sa ne organizam si sa ne limpezim mintea. Mai exact, sa facem un pic de disciplina cu noi.

Este o luna in care este foarte important sa incercam sa
Horoscop: Top cele mai isterice zodii. Afla daca te numeri printre ele! Horoscop: Top cele mai isterice zodii. Afla daca te numeri printre ele!
Te-ai gandit pana acum de ce unele persoane sunt mai isterice decat altele? Foarte multe nu reactioneaza asa cum trebuie in unele situatii, in special cand se afla la locul de munca sau cand se confrunta cu diverse probleme.

Cu alte cuvinte, foarte multe persoane au tendinta sa tipe
Destin: 4 explicatii pentru care totul se intampla dintr-un motiv. Iata de ce viata nu e intamplatoare! Destin: 4 explicatii pentru care totul se intampla dintr-un motiv. Iata de ce viata nu e intamplatoare!
Mintea umana poate face fata aproape oricarui lucru, mai putin haosului. Nimeni nu poate trai o viata complet haotica. Chiar si camera unui adolescent, oricat de dezordonata ar fi ea, are o anumita ordine. Au fost luate niste decizii si totul este asa cum s-a dorit. Mai exact, alegerea a fost aceea